Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

lauantai 1. elokuuta 2015

Tiistain työt, keskiviikon Köpis, torstain tallustelut ja perjantain päätös

Työmatkani suuntautui tiistaina Kööpenhaminaan. Neljän päivän sisällä tuli tehtyä töitäkin kokonaiset 44,5h, joten aika ei käynyt pitkäksi. Poikkesimme muutamana päivänä Bolognassa, Tukholmassa, Amsterdamissa, Munchenissä ja Pariisissa. Tässä hetkiä tältä työreissulta. 
Helsinki-Vantaan kesäsäätä nyt ei jäänyt varsinaisesti kaipaamaan. 


Onneksi pilvien yläpuolella paistaa aina aurinko. Tässä lähestyminen Kööpenhaminaan. Kööpenhaminan hotellissamme murhattiin joitakin vuosia sitten SAS:n lentoemäntä, joten tiettyä varovaisuutta tämä tieto aina ko. hotellissa yöpyessä aiheuttaa. Kun on viettänyt pitkän päivän suljetussa metalliputkessa ilmapaineessa, joka vastaa 2500m maan pinnalla, sitä haluaa haukata hieman happea. Lisäksi päivän mittaan tulee tavattua satoja ihmisiä. Lähden usein työpäivän jälkeen yksin kävelylle kaupungille. 


Tyttäreni oli jättänyt minulle Hollisterille ostoslistan. Valitettavasti ko. tuotetta ei sieltä löytynyt. 
Pidän usein Nyhavnia kävelyretkieni päätepisteenä. Keväällä ja syksyllä siellä on kiva istahtaa hetkeksi kahville tai lasilliselle, mutta näin kesällä siellä on minun makuuni liikaa väkeä. Torstain tallusteluni siis kulkivat pikkukatuja kaikkialla muualla. Perjantaina oli aika päättää tämä työkeikka. Ilman tanskalaisia suussasulavia viinereitä ja mahtavia työkavereita ei tätä reissua olisi jaksanut. 


Leppoisaa viikonloppua! 

2 kommenttia: