Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 2. elokuuta 2015

60°8'49"N 24°49'19"E

Teimme eilen illalla kyläreissun Vehkasaareen. Saavuimme paikalle köliveneellämme ja minä ajoin laituriin kylkikiinnitykseen. Olin ylpeä suorituksestani, sillä tuuli painoi venettä voimakkaasti laituria vasten. 

Olin onneksi pukenut päälleni kyläilyvaatteiden päälle untuvatakin, purjehdustakin ja purjehdushousut. Päässäni oli pipo. Hanskoja jäin kaipaamaan. Suomen kesä ja elokuun ensimmäinen päivä! 


Haikeana mietimme mm. vierailuamme ko. paikkaan muutama vuosi sitten (kuva). Silloin oli jo 24.8. ja saatoimme istua koko illan kesäkeittiössä. Tänä vuonna siinä on kuulemma tarjennut istua kolmena iltana. 


Teimme hauskan saarikävelyn. Saaren keskellä tonttien välissä menee pieniä polkuja, joita kävellen pääsee kurkistelemaan saaren muita asumuksia. Saari oli todella monimuotoinen niin asumusten, kuin luontonsa puolesta. Oli aika hauska tunne olla näin "maalla" ja kuitenkin vain muutaman minuutin venematkan päässä mm. Lauttasaaresta tai Nuottaniemestä. 


Tällä kertaa saimme istua sisällä, mutta mikäpäs siinä oli istuessa auringonkukkien paistaessa pöydässä, roseeviiniä siemaillessa ja maisemasta nauttiessa. 
Talon välimerellinen menu oli taivaallinen, kiitos siitä! Illan päätteeksi suunnistimme kotiin melkein täyden kuun valaistessa. Valonheittimet ja kiikarit tulivat kuitenkin tarpeeseen. Outoa yössä oli se, että tuuli ei tyyntynyt lainkaan vaan puhalsi vastaisesta kotimatkallakin lähes 
10 m/s. Veneen lämmitin pöhisi lämpöään koko matkan ajan. 

Voiko joku kertoa, että milloin se kesä alkaa? 

1 kommentti:

  1. Ihanan näköinen paikka! Aina ei tarvitse lähteä "merta edemmäksi kalaan" kun löytää vaikka mitä. Ja mitä kadonneeseen kesään tulee, niin on nähty vilaukselta =D.

    VastaaPoista