Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kesäloman hetkiä

Arkemme, lomamme ja koko elämämme koostuvat pienistä hetkistä. Minulla on toisinaan tapana pitää "kiitollisuuspäiväkirjaa" ennen nukkumaan menoa. Näissä hetkissäni mietin päivän hyviä hetkiä. Tässä muutamia hyviä hetkiä viikonlopusta tähän iltaan. 

Sateinen iltapäivä. Voisiko olla mukavampaa kuin kiivetä ullakolle, kääriytyä peiton alle ja nauttia pala kakkua ja keittää kuppi lämmintä teetä. Silloin on oikea hetki kaivaa Elisa Viihteen kansioista ne tallennetut Huvila ja huussi jaksot. 


Samalla voi polttaa kynttilöitä ja kuunnella kun sade ropisee kattoon. 


Se hetki, kun voi pelata tennistä, hameessa, ulkona. 


Väittäisin muuten, että monikaan mies ei pysty pelaamaan tennistä hiki otsalla ja samalla vaihtamaan pelikaverin kanssa kuulumisia. Kälyni kanssa tämä sujuu ongelmitta. 


Ihastella mieheni kanssa auringonlaskua Upinniemessä. Olla iloinen siitä, että lapsillamme on harrastuksia, joista he pitävät. Se takaa myös meille vanhemmille "kuntosaliharrastuksen" meren äärellä. Voi esim. nostella muutaman veneen kärrystä ulos päivänsä päätteeksi :-) Bonuksena voi nostaa vielä jääkaapin. 


Vahasin poikani kanssa yhtenä aamuna hänen veneensä rannassa. Mieheni ihmetteli, kuinka olimme osanneet tehdä sen ilman häntä. Poikani siihen, että ei hän ilman äitiä olisi osannutkaan. (Toisinaan ei kannata paljastaa mihin kaikkeen sitä pystyykään).  


Täysin kiireettömät aamukahvit terassilla hyvää kirjaa lukien. Pakastin marjoja talven varalle. Ostin mansikat Kantvikin Salen pihalla olevalta myyjältä. En ole aiemmin törmännyt "mansikkatakuuseen". Takuu käsitti sen, että laatikossa ei ole pilaantuneita marjoja. Mikäli pilaantuneita marjoja löytyisi saisi niiden tilalle uudet marjat. Hämmästykseni oli suuri, kun marjat pakastettuani totesin, että koko laatikossa ei ollut yhtäkään pilaantunutta marjaa! 


Tämän aamun reipas fillarilenkki pitkin Espoon rantoja, auringon paistaessa, hiattomassa paidassa ja shortseissa. Tuntui kesälle. 


Poikani vietti sunnuntaina syntymäpäiviään ja söimme aamiaiseksi mansikkakakkua. Tänään hänen saavuttuaan Zoom harjoituksista (purjehdus) chillailimme hänen kanssaan terassilla.

Tämän illan kruunasi vielä visiitti ystäväni luona Kauniaisissa. Oli niin kivat jutut, että unohdin aivan ikuistaa tämän hetken. Olkoon välillä niinkin. 

Tällaisia pieniä hyviä hetkiä muutamaan viime päivääni on sisältynyt, kun niitä pysähtyi miettimään. 

Tuokoon loppuviikko paljon hyviä hetkiä lisää kaikille!   Ei kommentteja:

Lähetä kommentti