Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ha en bra dag!

Niin se vain loma loppui tälläkin kertaa ja täällä sitä taas ollaan Tukholmassa työmatkalla. 
Lähdin aamukävelylle, kun aurinko paistoi niin kauniisti. Ajattelin hakea läheisestä sushipaikasta itselleni lounaan ja samalla ostin mukaani kunnon latten eräästä kahvilasta. 
Molemmissa paikoissa lähtiessäni myyjä sanoi hymyillen: "Ha en bra dag!" Toivottelin heille samaa. Jäin miettimään miten kiva olo minulle tuli heidän toivotuksistaan. Niin vähän se vaatii, jotta voi saada muille ihmisille hyvän mielen! Hymy ja muutama ystävällinen sana! 


Hyvää mieltä voi luoda niin monilla pienillä asioilla. Vietän työni takia aika paljon aikaa yksin hotelleissa. Minulla on tiettyjä rutiineja, joilla luon itselleni hyvää oloa ja kodikkuutta hotelleihin. Yksi niistä on se, että ulkoillessani nappaan mukaani aina jonkun pienen kukan tai oksan, jonka sitten laitan kylpyhuoneen vesilasiin tai yöpöydälleni. Mukaani otan aina mukavat pehmeät ja lämpöiset sukat. Tällä kertaa minulla on matkassa myös Saku Tuomisen kirja "Eihän minulla ole hajuakaan siitä, mistä hyvä elämä koostuu. Siksi tästä tuli ainoastaan lyhyt oppimäärä". Kirja vaikuttaa todella hyvältä! Lisäksi otin mukaani kuminauhan, jolla voin tehdä kätevästi huoneessani olkapäätäni kuntouttavia ja ryhtiä parantavia liikkeitä. Kuminauha on helppo kuljettaa mukana, se vie vähän tilaa ja on kevyt. 

Nyt siis jumppaliikkeiden pariin ja sen jälkeen asetun mukavasti villasukat jalassa nojatuoliin lukemaan kirjaani ennen töihin lähtöä. 
Ha en bra onsdag! 4 kommenttia:

 1. Ooo, sushia, mun lempparia! Ja ihana tapa tuo oksa juttu. Näin se menee, että oman olon voi tehdä pienillä asioilla kotoisaksi. Itse vannon villasukkien nimeen ja käytän niitä kesät talvet =).

  VastaaPoista
 2. Aivan totta, villasukat on ihan must -kesät talvet!

  VastaaPoista
 3. Täällä tunnustautuu toinen äiti joka joutuu/saa matkustella paljon työn puolesta ja eri kaupunkien hotellit on tullut vähän liiankin tutuiksi. Tärkeää on saada luotua kotoinen tunnelma, joka lievittää mm. koti-ikävää!

  Kaunista marraskuun jatkoa!

  Born Grown

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja hyvin pienillä asioilla pystyy välillä luomaan kotoista tunnelmaa ja lievittämään koti-ikävää ja välttymään hotellikuolemalta.

   Poista