Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kuukausi jouluun

Tämä päivä on mennyt lenkkeillessä ja joulutunnelmia luodessa. Todella kaunis marraskuun sunnuntai, joten mikäs tässä joulua odotellessa. Glögiäkin pystyi juomaan ulkona auringonpaisteessa. Tuli kerättyä voimia uuteen viikkoon. Vuoden pahin kuukausi on pian takanapäin. Nyt olisi toiveissa vielä pientä pakkasta ja lunta! 

Täytyy alkaa hankkimaan joululahjoja ja valmistelemaan jouluruokia pakkaseen, jotta voi sitten rauhassa nautiskella joulun odotuksesta. Ei kai kukaan meistä halua sellaista viimeisten viikkojen paniikkia. Täytyy kaivaa esiin punainen joulun muistiinpanokirjani. Olen kirjannut sinne edellisvuosien joululahjat ja -ruuat. Taitaa siellä olla jonkinlaisia aikatauluja ja muistilistojakin. Nämä uudet karvaiset beiget joulukuusen pallot ja sydämet ovat Tukholman tuliaisia. Kaivoin esiin myös vanhat joulukuusen koristeet, hyvin ne näyttävät sopivan muiden koristeiden jatkoksi. Taidan jättää koristeet tähän tarjottimelle odottelemaan joulukuuseen pääsyä. 


Tontutkin pääsivät jo takan päälle lämmittelemään. Nyt menen lämmittämään saunaa. Hyvää sunnuntaita yhdeltä tontulta täältä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti