Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

perjantai 29. marraskuuta 2013

Nyt se taas iskee

Se iskee joka vuosi! Sille ei mahda mitään. Hirveä alppikuume, joka laittaa sinut kaipaamaan koskematonta puuterilunta, siniseltä taivaalta korkealla paistavaa aurinkoa, raitista alppi-ilmaa, punaisia poskia ja maitohapoilla olevia reisiä. Se saa sinut maistamaan suussasi vastapaahdetun cafe au laitin, rapeapintaisen croissantin, täyteläiset viinit ja herkullisesti sulavan juuston fondue / raclette pannulla. Kaipaat patongit kainalossa kulkevia ranskalaisia Bonjour -tervehdyksin, lumiketjujen kilinää, takan tuoksua. Voiko kauniimpaa paikkaa olla kuin lumihuippuiset alpit, jotka nousevat ylväinä ympärillesi? 
I miss you! 


Olen onnellinen, sillä olen saanut viettää elämässäni kolme talvea alpeilla ja yhden talven Yhdysvalloissa lasketellen. Se tekee minut kuitenkin talven lähestyessä levottomaksi, suksijalkaa alkaa vipattaa ja iskee koti-ikävä. Näissä mietteissä ja alppimatkoja suunnitellen toivotan teille kaikille oikein hyvää viikonloppua! 

8 kommenttia:

 1. Voi, mikä huikea esitys Alpeilta, talviurheilun riemuista ja tunnelmista! Mainio tuo "lumiukko"!
  Vuorille olen lähdössä minäkin viikonloppuna, tosin kesäisempiin tunnelmiin, Teiden maisemiin.
  Kiitos samoin, hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alpit -askelta lähempänä taivasta! Sanonta pitää paikkansa aivan sananmukaisesti. Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa Teneriffalle! Tulee ikävä aamulenkkejä rannalla auringon noustessa ja tietysti niitä herkullisia ruokia. Gambas al ajillo maku tuli jo suuhuni asti!

   Poista
 2. Voi miten upeita maisemia ja upeita kuvoa. Itse en laskettele, mutta voin vain kuvitella, miten ihanaa tuolla on. Valkoista lunta, sinistä taivasta ja aurinkoa. Toivottavavasti pääset tänäkin talvena =). Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista ja rauhallista siellä todellakin on! Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista
 3. Oi lunta, vuoria, aurinkoa ja ranskalaista tunnelmaa! Mukavaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, oi ja voi! Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 4. Aivan huikaisevan hienoja maisemia ja upeita kuvia!! Taatusti viihtyisin paremmin kuin hyvin, vaikka en laskettelekaan. Kiitos samoin, oikein hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti viihtyisit! Vanhempani ja anoppini ovat joskus olleet mukanamme esim. juuri Chamonixissa. He eivät laskettele, mutta ovat nautiskelleet tästä pienestä kaupungista ja sen tunnelmasta. Toisinaan he ovat tulleet hisseillä ylös lounaalle vain maisemien vuoksi. Hyvää ensimmäistä adventtia sinulle!

   Poista