Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 18. marraskuuta 2013

Niin innostunut

Mainitsin teille muistaakseni aiemmin eräästä projektista, josta lupasin kertoa täällä projektin varmistuttua. Nyt on se hetki. Pääsen suunnittelemaan yhden omakotitalon sisustuksen Vantaan asuntomessuille! Messut ovat kesällä v. 2015 eli kohteen rakentaminen alkaa tänä keväänä ja se valmistuu sitten vuoden kuluttua siitä. Suunnittelemiani kohteita on ollut näytillä Plaza- , Divaani- ja Terassi -lehdissä. Olen suunnitellut omakotitalojen sisustuksia aiemminkin, mutta niissä ei ole koskaan käynyt vajaata kahtasataatuhatta katsojaa. Olen aivan innoissani! Tähän projektiin liittyen kävinkin tänään aamulla hieman asioilla. Täytynee availla yritykseni nettisivutkin taas pian käyttöön. Olen sulkenut ne tilapäisesti, sillä en ole toiselta työltäni ehtinyt sisustaa. Tämä projekti on kuitenkin niin mielenkiintoinen, että sille on pakko järjestää aikaa!    


Nyt on monta rautaa tulessa. Toinen pienimuotoisempi, mutta mieleinen projekti on seuramme (Esbo Segelförening) järjestämä Lady Sail tapahtuma, jota olen organisoimassa kahden muun ladyn kanssa. Lady Sail järjestetään Pavenilla Pentalan saaressa lauantaina 23.8. Tarkoitus on järjestää leikkimielinen purjehduskilpailu 606 veneillä naismiehistöillä.  Kisassa tulee olemaan noin 8-9 venettä. Jokaiseen veneeseen tulee yksi kokeneempi kippari ja gastiksi pääsee, kun on riittävän innokas. Purjehduskokemus ei ole este. Hyvän purjehduksen lisäksi satsaamme leppoisaan ja hyvään tunnelmaan! Uskoisin, että laiturilla on tarjolla kuohuviiniä osallistujille. Toivomme, että tästä kisasta / tapahtumasta syntyisi ESF:lle traditio. Kuka tietää, vaikka siitä syntyisi aivan viikoittainen traditio, jos oikein hyvän ryhmän saamme kokoon! Olisi ihana nähdä teitä rakkaat purjehtivat bloggarit tapahtumassa mukana! Kerron kyllä, kun ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa, mutta ennakkovarauksia otetaan vastaan. Vi ses då! 

Ihanaa alkanutta viikkoa!  

P.S. Tervetuloa uudet lukijani!  


18 kommenttia:

 1. Oi lämpimät onnittelut sisustusprojektista, kuulostaa inspiroivalle haasteelle!

  Myös naisten kisailta on upea idea, varsinkin kuohuviinien kera... Muuten en ole niin nais-/mies-erottelun kannalla, mutta purjehdus on sellaista perinteisesti miesjohteista ja naisarkaista toimintaa, jossa naisten joukkovoimaantuminen on varmasti paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos olen kovin innoissani ja halusin jakaa ilon kanssanne! Olen kanssasi aivan samoilla jäljillä tuosta mies- / nais-erottelusta. Tässä lajissa sitä vielä hieman kaivataan.

   Poista
 2. Wow, kuullostaa hienolta projektilta! Itse ihailen ihmisiä, jotka osaavat sisustaa, minä nimittäin olen siinä todella onneton =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä minulle projektia riittää, mutta kivaa sellaista.

   Poista
 3. Onnea kovasti sisustusprojektista!! Kuulostaa mielenkiintoiselta ja innostavalta haasteelta! Olen esteetikko, mutta itselläni ei ole kovinkaan kaksiset sisustustaidot ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eivät ne minukaan taidot aivan ilman opiskelua ole kehittyneet ;-)

   Poista
 4. Kivan näköinen blogi! Norpan kautta löysin tänne :) Heti jäit kirjanmerkkeihin
  -tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit ja pääsin ihan kirjanmerkkeihinkin. Kiitos siitä.

   Poista
 5. Projektit, siis kummatkin, kuulostavat huikeilta! Me pysytään kovasti kuulolla ja seurataan sukseita sivusta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika huikeilta ne minustakin kuulostavat ja olen kovin innoissani.

   Poista
 6. Vautsit... hienoa uusia projekteja sinulla tulossa:) Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 7. Onnea! Upea juttu se sisustusprojekti! Ja tietty se toinenkin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toinen projekti vallankin on aivan huikea ;-)

   Poista
 8. Mahtavaa, onnea!:) Sisustaminen on ihanaa ja vielä ihanampaa varmasti, jos voi tehdä sitä työkseen.

  PS Vastasin vihdoin haasteeseesi.:)

  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja kiitos, että vastasit. Kävinkin jo lukemassa vastauksesi. Näitä vastauksia on aina kiva lukea! Kaunista ja rauhallista viikonloppua myös Sinulle!

   Poista
 9. Aivan ihana blogi! Eksyin ihan vahingossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva, että eksyit tänne! Tervetuloa uudelleen!

   Poista