Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

lauantai 8. marraskuuta 2014

Senaatintori Engelistä Aaltoon ja ystävyydestä

Tyttäreni luokka kerää rahaa vaihtomatkaansa varten. Yksi rahankeräystapa on järjestää kulttuurikävelyjä keskustassa. Erityisen hieno niitä on järjestää, kun yhden oppilaan isä pitää opastettuja kävelyjä työnsä puolesta. Osallistuimme tänään ystäviemme kanssa tähän ensimmäiseen kävelyyn. Vanhasta kotikaupungista löytyi aivan uusia tiloja. Tämä oli hyvin antoisa kävely. Oli kiva tapa aloittaa lauantai kuuntelemalla hyvin selostettua kierrosta ja piipahtaa sen jälkeen ystäviemme kanssa kahvilla. Harmi, että en pääse kahdelle seuraavalle kierrokselle. Erityisesti Katajanokan kierrosta kehuivat he, jotka olivat olleet siellä aiemmin. 
Suosittelen niitä siis lämpimästi! 
Voi ystävät rakkaat mitä tämä elämä olisikaan ilman teitä! Tänään tapaamani ystävä on ollut minulle läheinen ihminen jo reilut kolmekymmentä vuotta (vaikka itse olen siis hädintuskin sen ikäinen ;-)  ja hänen miehensäkin jo parisenkymmentä vuotta. 

Voisiko tätä siis tämän paremmin kiteyttää? 

Kiitollisena kotisohvalta, 
NJ


6 kommenttia:

 1. Oi ei, menisin heti, jos olisin siellä! Täytyykin vinkata eteenpäin. Hyvä idea rahankeräykselle.

  VastaaPoista
 2. Tuollaiset kävelyt olisivat oikeasti mielenkiintoisia. Omalta paikkakunnalta kun löytyy kaiken laista mielenkiintoista historiasta. Ja tämä on mitä oivallisin tapa kerätä rahaa leirikoululle, erilainen =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikeasti oikein mielenkiintoinen kävely ja samalla kiva tapa aloittaa lauantai!

   Poista
 3. Vau, onpa tosiaan hieno aineeton ja mielenkiintoinen varainkeruuidea luokalle!

  Sinulle on muuten tunnustus ja pieni haaste tämän päivän blogipostauksessani: http://matkallamerenneidoksi.blogspot.fi/2014/11/inspiraatiota.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olit kirjoittanut niin kauniita sanoja blogistani. Olen aivan otettu!

   Poista