Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

torstai 6. marraskuuta 2014

Ensilumi

Tänään saimme ensilumen täällä etelässä. Minä hihkuin onnesta, kun näin piharakennuksen katolla lunta ja sain välittömästi valtavasti lisää energiaa. Lumella on sellainen vaikutus minuun! Pidän siitä rauhaisan kauniista tunnelmasta kun kaikki ruma ja pimeä verhoutuu valkeaan. Mieleni valtaa alppitunnelma ja siellä vietetyt talvet. Samalla kaikkien jouluvalojen ja joulukoristelaatikon esiin kaivaminen on sallittua. Olin sopinut erään ystävättäreni kanssa tapaamisen Oitbackan Country White -liikkeeseen. 
Muutama ihana joulukoriste ja yksi tuoksuva kynttilä tarttuivat matkaan mukaan ja juttelimme ystävättäreni kanssa kahvikupposen ääressä. Tämän ystäväni kanssa saamme nauraa aina vedet silmissä -yleensä itsellemme. Taisimme muuten päätyi hänen kanssaan jälleen samoihin koristeisiin. Miten voikin olla niin samanlainen maku? 


Kotimatkalla poikkesimme vielä Kauklahden Home Bazaar -liikkeeseen. 
Löysin sieltä tuliaiseksi miehelleni kauniin uuden viinikarahvin rikkoutuneen tilalle. 

Iltapäivällä innostuin poikkeamaan Päivin ihanassa uudessa liikkeessä. Kuvia en edes yrittänyt ottaa sieltä, sillä hänellä on oma blogi täynnä upeita kuvia liikkeestä ja hieman muualtakin. 

Kahden näin puheliaan naisen kohtaaminen ei mennyt aivan hetkessä, kun juttua tuntui piisaavan. Ihana juttutuokio ja kotona muutama kaunis esine lisää! 

Illan kruunasi tennisvalmennustuntini, jossa tällä kertaa sain jopa valmentajan kehuja lentolyönnistäni. Tämä on maininnan arvoinen asia, sillä normaalisti kehuja ei juuri heru, vaan korjattavaa ja harjoiteltavaa riittää. Toisinaan hän jopa ihmettelee, että mikä laji on kyseessä. Tunnilta palattuani oli mieheni tehnyt ruuan valmiiksi ja saimme istua pöydän ääressä koko perheen voimin. 

Kaiken kaikkiaan varsin onnistunut vapaapäivä! 
Hyvää torstai iltaa sinne myös! 


4 kommenttia:

 1. Ensilumi saatiin eilen torstaina myös täällä Turun-Seudulla. Yleensä hihkun onnesta ja toivon että se ei sulaisi heti pois. Nyt olisi kuitenkin tarkoitus lähteä vielä huomenna purjehtimaan ja ei ole kiva jos kansi ja laiturit ovat lumesta ja kuurasta liukkaat. Katsotaan kuinka käy...

  Ihanaa viikonlopua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan hyvää purjehdusta, ilman liukkaita laitureita ja etenkin kantta!

   Poista
 2. Kiitos rakas ystävä inspiroivasta aamupäivästä! Miten siinä kortissa lukikaan "...kuin toinen minä". Mukavaa viikonloppua!

  /Inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää viikonloppua myös teille! T. se toinen minä ;-)

   Poista