Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Lisää tunteja ja tiistain ajatuksia

Aamiainen kotona (älä unohda d-vitamiinia). 
Autossa (miksi ihmiset eivät muista turvavälejä?). 
Töissä (kannustuksella pääsee helpommin haluttuun lopputulokseen, kuin kritiikillä). Lounas Tukholmassa (pienillä ystävällisillä sanoilla on suuri merkitys / joskus harvoin  johonkin vaatteeseen rakastuu ensisilmäyksellä). 
Töissä (opetus itselleni: älä koskaan arvostele ihmisiä, ellet tunne heidän taustojaan). Autossa. (vältä kehä ykköstä ruuhka-aikaan). 
Nopea välipala kotona (tyttären novellin lukeminen ja sen ideointia). 
Autossa (pitäisi aina olla vesipullo ja käsirasva mukana). 
Vanhempainillassa (miten tavallisessa työssäkäyvien onkin niin vaikea ymmärtää näitä vuorotyöläisten haasteita ja miten hyvältä aina tuntuu saada hyvää palautetta lapsistaan). 
Autossa (miten ihmiset voivat priorisoida elämässään asioita niin eri tavalla?)
Tien varressa (hyvä yritys pelastaa karannut koira, Espoossa on paljon eläinrakkaita ihmisiä).
Päivällinen (haaleaa ruokaa jääkaapista muiden jo syötyä, päänsärky).
Iltahalit lapsille (tapa josta en luovu).
Iltateet sängyssä ja Madmenin uusimman kauden jakso mieheni kanssa (sarjassa on upea ajankuvaus). 
Naapurin siniset jouluvalot (oi miksi? Inhokkini numero 1, just saying). 


Tänään vietän vuorotyöläisen "viikonloppua" seuraavat 21 tuntia. 
Tarvitaan lisää tunteja pikaisesti! 
Riittääkö teillä tunnit kaikkeen mitä haluaisitte tehdä? 6 kommenttia:

 1. Ei kyllä tahdo riittää tunnit täälläkään =D. Toisaalta se taitaa loppukädessä olla priorisointi kysymys (ainakin minulla). Ja siniset jouluvalot (tai minkään muun värisetkään) voi ei! Ainoat oikeat valot ovat ne... no valon väriset =D. Tsemppiä kiireiseen arkeesi <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se pitkälti on priorisointia. Toiset ihmiset eivät vaan millään tunnu ymmärtävän, että kaikille ihmisille ei ole samat asiat siellä listan kärjessä. Juu näin se on, valkoiset / valon väriset ovat ne ainoat oikeat ;-)

   Poista
 2. Aaah, siniset jouluvalot. Tiedän... Arvaatko mitä kävi viime jouluna. Poika voitti arpajaisista jouluvalot. Nehän piti laittaa ulos, kun olivat hänen upea voittonsa. Arvaatko värin... Mun oli silloin pakko joustaa. Näköjään lasten edessä on siniset jouluvalotkin otettava, jos näin pääsee käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhea kokemus, en tiedä jos olisin pystynyt tuohon. Nostan sinulle hattua. Olisin itse ehkä joutunut vetoamaan migreeniini ja luvannut ostaa pojalle toiset valot... valkoiset tai suostutellut häntä viemään ne johonkin sopivaan hyväntekeväisyyteen ;-)

   Poista
 3. Välillä tunnit riittävät, joskus taas tarvittaisiin todellakin lisää ja vieläpä monta tuntia.
  Kyllä tuo talonne on niin kaunis, sitä päivitystäkö tarkoitit, kun sanoit, että blogissasi on luettavaa? Talolla on hieno tarina :-))
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luettavaa sinulle kirjoitus oli jostakin kumman syystä jäänyt julkaisematta, vaikka mielestäni sen jo julkaisin. Nyt se on julkaistu: haaste Merenneidolta otsikolla. Anteeksi sähläykseni, liikaa hommaa ja liian väsynyt. Huh huh...

   Poista