Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 25. helmikuuta 2014

Rakkautta ensisilmäyksellä

Näin hänet vilaukselta vuosi sitten syksyllä Tukholmassa erään tytön kanssa. Oli sateinen ja tuulinen sää. Hän jäi mieleeni, näytti lämpimältä ja mukavalta.  En ole vuosiin kokenut sellaista rakastumista johonkin vaatteeseen. Tunnetta, että me kuulumme yhteen. Selvittelin aikani mistä takin löytäisin ja perustelin itselleni miten en ole vuosiin ostanut takkeja jne. Hän saapui lopulta luokseni ennen matkaamme. Vaatteeni ovat yleensä beigen, ruskean, valkoisen tai mustanvärisiä. Toisinaan kesällä käytän kirkkaanpunaista. Tämä uusi kaverini on tummanvihreä, joten hän sopii kaikkiin vaatteisiini. Lisäksi hän on ihanan pehmeä, lämmin, tuulen- ja vedenpitävä. Hupun karvareunuksen saa tarvittaessa irti, joten takki voi olla hyvin toimiva myös keväällä tai syksyllä meren rannalla värjötellessä.

  
Uusi kaverini pääsi jo tositoimiin, kun puin sen päälleni kovalla lumisateella matkallamme. Hyvin hän toimi näissäkin olosuhteissa. Huppu suojasi niin hyvin, että edes silmälasit eivät olleet lumipisaroissa. Harvoin innostun nykyään mistään materiasta, mutta nyt pitää sanoa, että onni on uusi takki ;-) 

                                                               Kivaa päivää! 

5 kommenttia:

 1. Olit oikeassa: näyttää ihan sun takilta! :)

  VastaaPoista
 2. Oon tykästynyt noihin Didricksons takkeihin viime aikoina Suomessa käydessäni. :) Tyylikkäitä ja tarpeeksi simppeliä mun makuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin samoihin piirteisiin niissä. Lisäksi tuntuvat toimivan todella hyvin.

   Poista
 3. Näyttää istuvan sinulle kuin nenä päähän =). Kaunis takki, en yhtään ihmettele, että rakastuis siihen heti. Hauskasti kirjoitettu postaus =D.

  VastaaPoista