Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Leinikkejä, lenkkarit ja terassikahvit!

Maljakkoon on aseteltu keväisiä leinikkejä ja tulppaaneja. Leinikit ovat minulle hyvin rakkaita, sillä niitä oli hääkimpussani. Hääpäiväämme on aikaa enää reilu viikko. 
Aurinkokin päätti näyttäytyi ja viimeisetkin lumet sulavat aivan silmissä. Tässä keväisessä fiiliksessäni päätin lähteä liikkeelle lenkkareissa ja talvisaappaat hylkäsin eteiseen. 

Innostuin tästä keväisestä fiiliksestä niin, että join jopa kahvit ulkona. Sain valita mummuni jäämistöstä itselleni esineitä. Nyt minulla on mm. kahdentoista hengen kahviastiasto Arabian Myrna -sarjaa. Sarjaan kuuluu mm. kahdet kermakot ja sokerikot. Ihmeteltyäni tätä, muisti vanhempi serkkuni, että toisessa kermakossa oli kermaa ja toisessa maitoa. Sokerikoista toisessa oli kai palasokeria ja toisessa hienoasokeria. Täytynee alkaa järjestämään kahvikutsuja rouville. Oli ihana juoda tästä kupista, sillä mieleni täytti mummulani lämmin tunnelma. Kahvi maistui kupista jotenkin aivan erityisen hyvälle. Kupit tulee pestä käsin, sillä kultaus ei kestä astianpesukonetta, mutta sehän tekee näiden kuppien käytöstä vielä arvokkaamman hetken. Juodessani kahvia terassilla yksin, en oikeastaan ollut siellä yksin...    

Aurinkoista päivää! 


10 kommenttia:

 1. Ihan kimppu ja ihana hetki! Minua oikein hymyilytti, sillä meillä on hääpäivä myös lähellä, nimittäin ensi maanantaina ja minun mummo vainaahankki minulle myrnäastiaston =D. Minulla on siihen kukkamaljakkoa ja kahvipannua myöten kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hauska sattuma. Meillä on hääpäivä ensi viikon sunnuntaina. Ja Myrnaa löytyy täältäkin ihan kukkamaljakkoa myöden ;-)

   Poista
 2. Ihania kukkakuvia. Ja kiva, kuulla, ettei sinun tarvinnut kahvitella ihan yksiksesi:) Mukavaa alkavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 3. Kauniit kukkakuvat ja ihana tarina kahvihetkestä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat niitä arjen pieniä kauniita hetkiä.

   Poista
 4. Toinen hauska sattuma: meillä oli hääpäivä tuolloin 26.2., kun tämän postauksen julkaisit ja minunkin kimpussani oli leinikkejä, sekä lisäksi tulppaaneja, tosin keltaisen ja oranssin sävyjä. Pitääkin ostaa leinikkejä, kun osuu kukkakauppa kohdalle.
  Hauskaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa!
  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa aikamoinen yhteensattuma! Onnittelut näin jälkikäteen!

   Poista
 5. Voi, leinikit ovat niin kauniita kukkia! Ihan mun lemppareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat. Ne ovat kyllä myös mun yhdet lempparit.

   Poista