Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Lähdin toteuttamaan uuden vuoden lupauksiani, kutsuin muutaman perheen meille lauantaina kylään. Minusta on ihana miettiä millaisen menun tarjoan ja miten katan pöydän. Tässä muutama kuva sohvapöydältä. Nautimme ennen ruokapöytään siirtymistä aperitiiviksi kuohuvaa takan ääressä. Kattauksen suhteen tämä on hankala vuodenaika. Tuntuu, että teema puuttuu. Kehittelin kuitenkin teeman aasialaisen menun ympärille. Tämä vuodenaika kaipaa väriä, jotta saamme energiaa. Minun yleensä suosima valkoinen tuntuu jotenkin hailakalta. Tällä kertaa valitsin linjaksi haalean vaaleanpunaisen, tulppaanit ja Kingstonin oksat.  

Kokilla oli hieman kiirettä, joten kuvien napsiminen jäi sitten tähän. Kävihän siinä niinkin, että keskustelumme veivät aivan mennessään ja unohdin koko kameran. 
Ilta oli kuitenkin todella onnistunut ja olin enemmän kuin onnellinen siitä, että saimme pari "kylävelkaa" kuitattua ja tammikuu alkoi näin sosiaalisissa merkeissä. 

Tämä päivä on mennyt ihanaa lumista maisemaa ja taivaalla olevaa kirkasta valoilmiötä ihastellessa, lenkkeillessä ja eilistä sitruunamarenkipiirasta syödessä. Mieheni teki tänään meille vuorostaan ruokaa ja minä leivoin sämpylöitä. Olen puhunut puhelimessa myös äitini ja isäni sekä veljeni kanssa.   Olkoon alkava viikko meille kaikille mahdollisimman hyvä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti