Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Aamun ajatus

Saan sähköpostiini päivittäin Positiivareiden aamun ajatuksen. Olin eilen lähdössä tapaamaan sukulaisiani, joilla on ollut terveydellisiä ongelmia ja avasin aamun ajatuksen. Se oli seuraava: Todellisista vaikeuksista voit aina selviytyä; vain kuvitellut ovat ylitsepääsemättömiä. 
Käytyäni vierailulla sairaalassa ja tapaamassa 103-vuotiasta isoäitiäni palvelutalossa tulin illalla kotiin. Lapset ja mies menivät nukkumaan, istuin lämmittelemään yksin takan ääreen. Kuulin vain omat ajatukseni, takka lämmitti käsiäni ja jalkojani, taivaalla loisti kuu. 
Oli hiljaista ja rauhallista. Sairaalapotilas oli päässyt tänään aamulla kotiin! Ihanaa aurinkoista päivää hänelle! Olettekos tällaista kissaa nähneet, joka haluaa oleilla aurinkotuolissa, vaikka ulkona on
 -13 astetta pakkasta?  

Hyviä ajatuksia aamuunne! 

4 kommenttia:

 1. Sinulla on 103 vuotias mummi!!! Melkoinen ja kunnioitetta ikä. Hän on todella nähnyt maailman muutuvan =). Näinhän se on, kuten tuossa Positiivareiden ajatuksessa sanottiin, että itse asetamme itselle välillä mahdottomia tavotteita, joita ei voi saavuttaa. Ihana kissa teillä =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on mummulla on ikää ja paljon on nähnyt. Hän on mm. elänyt kaikkien Suomen presidenttien aikana ja jopa tsaarin aikana. Hyvässä kunnossakin hän on ollut aivan näihin päiviin saakka. Jesse on mainio poika, se hauskuuttaa aina meitä tempauksillaan. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Kuulostaa viisaalta tuo sanonta...voi miten korkean iän isoäitisi on saavuttanut, oma isoäitini eli 97 vuotiaaksi ja se oli minusta jo paljon :-)) Täynnä tunnelmaa tuo ensimmäinen kuva ja ihana kissa...
  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan se on että, 97-vuotiaskin on kunnioitettava ikä. Täytyy toivoa, että olemme saaneet heidän geenejään. Ensimmäinen kuva oli jotenkin tunteikas hetki, joten halusin ikuistaa sen itsellenikin muistoksi. Kivaa viikonloppua!

   Poista