Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 28. tammikuuta 2014

Saaristolaiselämää luistimilla

Siis nyt se alkoi! Mahtavaa kerrassaan loistavaa! Luistelukausi saaristossa on alkanut! Pääsin viikonloppuna mieheni kanssa jäälle luistelemaan ja onnella ei ollut rajaa.  
Suvisaariston edustalle on aurattu viiden kilometrin luistinrata. Harkitsen jälleen retkiluistimien hankintaa. Niitäkin on monenlaisia. Millaisethan olisi parhaat minulle?
Tähän hätään sai (kuten muinakin vuosina) kelvata vanhat Sonjani. 
Ei ne välineet vaan se tunnelma, eikö niin? Lapset pelaamassa lätkää, punaisia poskia, lämmintä mehua termarista, koiria juoksentelemassa vapaasti ja iloisia ilmeitä.  

Hyvää tiistai iltaa! 

12 kommenttia:

 1. Saaristo ja luistimet! Oiva pari! Mainio luistinrata teillä. Tunnustan, en ole vuosikausiin luistellut, mahtaakohan taito olla tallessa? Nauttikaa talven riemuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se niin on, että minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Huomasin tuon sanonnan todeksi, kun kaivoin omat luistimeni naftaliinista esiin muutamia vuosia sitten. Ihanaa talvea myös sinulle!

   Poista
 2. No nyt kyllä houkuttelee radalle, tuohan olisi tosi hauskaa! Minun luistimet ovat myös 80-luvulta, mutta aina vaan palvelevat hyvin. Ovat kovin keltaiset ja kuluneet kylläkin. Pari kertaa olen jo sovitellut uusia, mutta ei ne ole sama asia =D. Vanhat siis edelleen käytän suutarissa saamassa terävyyttä ja saavat edelleen palvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun luistimeni ovat myös hienosti ajan patinoimat -etten sanoisi antiikkia :-)

   Poista
 3. Voi miten mukavalta tuo näyttää ja kuulostaa! Ollaan käyty ihastelemassa touhua joskus aikoinaan Espoossa. Saattaa olla että juurikin noissa samoissa Suvisaariston maisemissa. Täytynee alkaa harkitsemaan retkiluistimien ostoa ihan tosissaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös retkiluistimien hankinta aivan tosissaan harkinnassa. Kerro millaisiin päädyit, jos hankit ne.

   Poista
 4. Ihana. Wautsi mikä seikkailu! Jää näyttää myös aika sileältä luistella. Koskahan sitä on itse luistellut... voisin viihdyttää kyllä aika tavalla ympärillä olevia ihmisiä :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ylenpänä jo kommentoinkin, että ihmeellisesti se taito sieltä lihasmuistista vaan kumpuaan, vaikka ei uskoisi.

   Poista
 5. Ohhoh, onpa hieno! Mistä reitti lähtee, mihin kannattaa jättää auto? P.s. Löysin blogisi vahingossa, sinulla on niin aito ja lämminhenkinen blogi, että olen ihan koukussa. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kauniisti sanottu! Kiitos kommentistasi ja tervetuloa lueskelemaan! Auto kannattaa jättää Hanikan uimarannan parkkipaikalle (Espoossa). Jos ottaa kengät mukaan voi tehdä myös pienen kävelyn Saaristokaupalle ja juoda siellä kahvit tai syödä jotakin pientä heidän kahvilassaan. www.saaristokauppa.fi

   Poista