Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

torstai 22. elokuuta 2013

Tapahtui viime viikolla ja vähän tälläkin

Voi hirvitys, kun viikot menevät kovaa vauhtia! Tarkoitus oli maanantaina kirjoitella viime viikosta ja nythän on jo torstai. Miten tässä näin kävi? 

Koulut alkoivat maanantaina ja arki puskee päälle siis nyt ihan tosissaan! Olin maanantaina lasten kouluun lähtiessä jo töissä. Illalla tullessani minua odotti iloinen puheensorina, kun kaikki halusivat kertoa tarinoita uusista opettajistaan ja luokistaan. Lisäksi minua odotti pino kontaktimuovia kaipaavia kirjoja. Samat kuviot jatkuivat tiistaina. 

Keskiviikkona lähdin työmatkalle Tallinnaan. Tällä kertaa en mennytkään lentäen vaan laivalla. Kokoustilat merinäköalalla ja kunnon merilounas olivat oikeastaan ihan kivaa vaihtelua! 

Torstai ja perjantai olivat minun tämän viikon viikonloppu eli vapaapäiväni. Molempina päivinä oli onneksi kaunis sää. Vapaapäiväni teema on yleensä aina urheilua ja ulkoilua, mielellään yhdistettynä. Ystäviäkin on ihana nähdä vapaapäivinä, mutta monesti ainakin monen työpäivän jälkeen kaipaan hiljaisuutta ja olen aika epäsosiaalinen, ainakin sen ensimmäisen vapaapäiväni. Joten lähdin torstaina fillarilenkille. Istahdin hetkeksi jopa katselemaan merelle ja kuuntelin lokkien kirkunaa ja hengitin raikasta meri-ilmaa. 

Olen pitkään haaveillut sellaisesta jenkkityylisestä kuntosalista ulkona. Puhuin tästä kotona ja kuulin lapsiltani, että sellainen on Talissa. Tostai aamun lenkkini suuntasi Talin golfkentän ympäri ja kuntosali harjoitteet tulivat tehtyä siinä samalla matkalla.


Kuva on vähän kehno, kun mukana ei ollut kameraa, mutta idea tulee varmasti selväksi tästä puhelimenkin kuvasta. Kotiin palattuani innostuin vielä joogaamaan terassilla. 

Lauantai aamuna alkoi päivystysvuoroni. Minut kutsuttiin töihin. Soitosta siihen pisteeseen, kun tuli jo istua autossa matkalla kentälle jäi kokonaiset 20 min. Juuri sopivasti, jotta ehdin ottaa ripeän suihkun, juoda kupin kahvia, katsoa peiliin ja vetää uniformun päälleni ja heittää matkalaukun auton perään. Illalla olin taas Kööpenhaminassa. Ihastelin hotellihuoneen ikkunasta ilotulitusta. Lauantai illan huumaa ;-)

 
Vuosia sitten ihmettelin aina vanhempien ihmisten puheita hotellihuoneiden huonoista tyynyistä. En ymmärtänyt koko keskustelua, lähinnä naureskelin partaani ja mietin, että heidän olisi syytä pysytellä kotona. 

Niin ne ajat muuttuvat. En ymmärrä miten kukaan ihminen voi nukkua korkealla "perunasäkki" tyynyllä. Yritän pyytää aina hotellilla mieleiseni tyynyn, mutta välillä käy työtapaturma ja muistaa tyynyongelman vasta siinä vaiheessa, kun on jo yöpaidassa menossa sänkyyn. Aamulla voikin sitten aloittaa päivänsä päänsärkylääkkeellä, kun niskat ovat aivan jumissa. Näin kävi taas Kööpenhaminassa. Pian olen kai siinä vaiheessa, että kannan omaa tyynyä mukana, kuten vanhat ihmiset konsanaan. Huoh. 


Kööpenhamina kenkäfriikin silmin katseltuna. 

Täytyy sanoa, että tämän koiranpennun näkeminen ei mitenkään lieventänyt koira- ja kissakuumettani. Voisin ottaa meille molemmat! 

Piipahdin jälleen Nyhavnissa. Ihmisiä oli todella paljon liikkeellä näin elokuun sunnuntaina. Pidän Nyhavnista enemmän, silloin kun lomakausi on ohi eli aikaisin keväällä tai myöhemmin syksyllä ja luonnollisesti arkena. Silloin siellä on ihanan verkkainen tunnelma ja siellä saattaa seurailla ihmisten elämää läheisissä veneissä. 


Sunnuntai iltana saavuimme Amsterdamiin ja maanantai alkoi siellä rauhallisella aamiaisella.
Sen jälkeen päätimme lähteä kanavaristeilylle.

Pääseehän tänne purjeveneelläkin, kunhan muistaa laskea maston. 


Risteilyn ja lounaan jälkeen oli aika taas lähteä töihin. 

 

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

 

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja tunnelmia - ja toivottovasti mukava viikonloppu edessä!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että jaat näitä kuvia kanssamme! Ihania kuvia taas kerran! Ja voi kuinka mussukka koira <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteistasi taas! Kyllä tuokin karvakaveri on ihana.

   Poista
 3. Ahh.. syvä huokaus... aivan ihania kuvia! Niin silmä lepäsi ja oli kiva katsella.

  VastaaPoista