Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Espressoa kannella

Lukijoistani inspiroituneena lähdin tänään juomaan mieheni kanssa jälkiruoka kahvit veneelle. Olen rehellisyyden nimissä juonut koko kesän veneellä pikakahvia. Kotona juon aina espressoa, yleensä runsaan maidon kera. Kahvin juonti on minulle suuri nautinto!  Niinpä päätin tänään ostaa veneelle espresso keittimen, sellaisen perinteisen mutterin. Halusin luonnollisesti malttamattomana ihmisenä päästä sitä heti testaamaan! Hieman hifistelevä tunne minulla oli, kun keittelin espressoa ja mieheni sanoi, että koko laituri tuoksui kahville. En antanut tämän häiritä. 


  
Tässä eräs venenaapurini ja onhan tämä tyyppi melkein muutenkin naapurini! Hän tuli minua veneelle tervehtimään ja rapsutuksia sitten saikin. 

 
Lomani lähenee loppuaan, joten siivoilin veneellä lomareissumme jäljet. Öljysin ulkotilan pöydän ja pari muuta juttua veneellä. Tänään hankittiin lapsille myös koulutarvikkeita ja innostuin siivoamaan kotona vaatekaappimme. Tuntuu, että on mukava aloittaa jälleen arki, kun saa asiat järjestykseen. Olen aika tyytyväinen päiväni aikaansaannoksiin.


Mies korjaili spinnulla ajettaessa rikkoutunutta lamppua. 


Ihana elokuinen ilta-aurinko! Hyvää sunnuntaita kaikille! 
 
 

8 kommenttia:

 1. Sama laivakoira pelastusliiveissään kuin meillä. On matkannut meidän kaikissa veneissä. Harmittavan lyhyt tämä kesä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Jurmo on matkannut meidänkin kanssa vuosia. Se asuu kesät veneellä ja talvet meillä kotona. Se on hyvin pidetty.

   Poista
 2. Ihania tunnelmallisia venekuvia :)

  VastaaPoista
 3. Taas niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia! Ja kylläpä näyttää vene sisältä todella siistiltä ja viihtyisältä. Minun pitää nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja siivota kotona vaatekaapit. Lupaan tehdä sen heti seuraavana sadepäivänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti sitä sadepäivää ei tule piiitkään aikaan ;-)

   Poista
 4. Tässä ollaan kahvikuppa kädessä, ja vielä kun veneelle pääsisi! Tai edes veden äärelle. Rannalla kasvaneena yksi suurimmista kaipauksista on se meri, täällä ollaan savanneilla ja kukkuloilla. Isot terkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin tuon kaipauksen veden äärelle, mutta kyllä savannitkin ovat todella kauniita! Terkut myös sinulle!

   Poista