Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Ne on nyt niin nähty!

Joulukuusi on ihana tuoda taloon hyvissä ajoin, jotta sen voi tapaninpäivän iltana heittää pihalle, kun se on niin nähty. Silloin joulu on ohi ja suunnataan katse uuden vuoden juhliin. 
Jouluvalot voi hyvin laittaa palamaan, kun illat tummenevat, siinä lokakuun lopulla. Ne pitää kuitenkin kiireesti poistaa vuoden vaihteessa viimeistään, silloinhan kevät on jo ihan nurkan takana. Kuka silloin enää jouluvaloja haluaa katsella?

Vuoden vaihteen nurkilla, kun ensimmäiseen kauppaan ilmestyy ensimmäiset tulppaanit niitä pitää haalia kotiin. Sitten niitä ostetaan joka viikko uusi kimppu, parhaimpina useampia. Pääsiäisen lähestyessä niihin onkin sitten jo niin kyllästynyt, että olisi pakko löytää tilalle jotakin muuta. Tulppaanit on nyt niin nähty! Nyt on pionien aika... kunnes niiden lakastuttua on aika löytää taas valkoisia kukkia, kun vaaleanpunainen on niin nähty! Pionit ovat ihania tänään, huomisesta ei tiedä. Ihanaa aurinkoista pääsiäisen odotusta!

 
 

6 kommenttia:

 1. Kauniit pionit. Hyvää pääsiästä!

  VastaaPoista
 2. Onpas upeita kukkia! En ollut aiemmin erityinen pionifani, mutta naapurista saatiin pari vuotta sitten pionin juurakko. Sen jälkeen asia oli selvä: mahtavat syvän lilan väriset kukat. Nyt odottelen kesää, että ne ja muutkin kukat, etenkin kevätkukat, tulisivat taas. Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pioni on ihana! En ole koskaan onnistunut saamaan sitä itse kasvamaan. Hyvää pyhäpäivää myös sinne!

   Poista
 3. Kiitos kauniista teksteistä ja kuvista! Löysin blogisi sattumalta eilen ja pidän siitä paljon. Olen myös 3 lapsen äiti, tosin lapsemme ovat vielä alle kouluikäisiä. Rakastamme mieheni kanssa purjehdusta, mutta meillä on siinä vielä paljon opittavaa niin, että voimme nauttia siitä täysin rinnoin yhdessä lastemme kanssa. Puhut paljon samoista asioista, jotka ovat minulle tärkeitä ja joita itse pohdiskelen. Hetkessä eläminen ja aivan tavallisesta arjesta nauttiminen ovat nyt minulla päällimmäisinä ja uskon, että alan pikkuhiljaa oppimaan. Tästä blogistasi on varmasti iloa minulle jatkossakin. Ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi! -Johanna

  VastaaPoista
 4. Hei Johanna, kiitos kirjoituksestasi ja kiva kuulla, että pidät blogistani. Purjehdus on ihanaa ja erityisen antoisaa (vaikka välillä myös haasteellista) se on lasten kanssa. Hyvää ja aurinkoista kevättä myös sinulle ja perheellesi!N

  VastaaPoista