Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Naurun paikka

Olen palannut työmatkalta iloisesta Kööpenhaminasta hauskaakin hauskempien työtovereideni kanssa. Naurua riitti kaksi päivää niin paljon, että vatsalihaksia vieläkin pakottaa. Nauraminen on rentouttavaa puuhaa, jo viiden min. nauraminen vastaa 40 min. rentoutumista. Nauru pidentää ikää, sanotaan. Ihan varmasti näin onkin, ainakin elämästä tuntuu saavan enemmän irti nauramalla.
Tämä hurmaava keski-ikäinen "liikavarvasmummo" kolleegani sanoo esim. herkkukaupasta poistuessaan, että ei valitettavasti voi nyt ostaa mitään, jotta ei joudu heittämään pois huippumallin uraansa. Tämä ihana suomalainen muija nauraa ja naurattaa ihmisiä pilke silmäkulmassa. Töissä asiakkaat lähtevät nauraen pois ja kiittelevät hyvästä tunnelmasta! Iloisuus ja huumori tarttuu, se saa ympäristönkin hyvälle tuulelle! Hänellä on kyky nauttia joka päivästä, joka hetkestä, nauraen! Voitte vain kuvitella, miten paljon hänelle sattuu kohdalle ihania kohtaamisia, sattumuksia ja onnen hetkiä. Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan.  

Edellisellä työmatkallani Kittilässä naurua riitti myös enemmän kuin tarpeeksi. Vieläkin saan hymyn huulilleni, kun mietin rescuemiestä ja sen aiheuttamia seuraamuksia. 

Miten onnellinen olenkaan, kun minulla on näin huumorintajuisia ja hauskoja työtovereita! 
Täällä saa nauraa! Tämä teksti pitäisi lukea jokaisen työpaikan seinällä. Eräs esimieheni antoi ohjeeksi aloittaessani uraani, että muistakaa pitää hauskaa töissä. Olen yrittänyt pitää tästä ohjeesta kiinni. Se on auttanut minua jaksamaan raskailla hetkillä ja se on avittanut minua ottamaan kaiken hyvän irti jokaisesta hetkestä, nauttimaan, nauramaan. Uskon, että tämä leppoisa ja iloinen ilmapiiri auttaa myös asiakkaita viihtymään. Nauru on sosiaalista liimaa, se yhdistää meitä toisiimme. Olen kuullut sanottavan, että on vaikea vihata ihmistä, kenen kanssa on nauranut. Uskon kyllä tähän. 

Kööpenhaminassa ihmiset ovat iloisia. Kävellessäni kaupungilla kohtaan monta hymyilevää kasvoa. Ihmiset istuvat katukahviloissa ja nauravat ja iloitsevat. Elämän ei tarvitse olla niin vakavaa! Kaikki on kiinni omasta ilmeestä ja asenteesta!   
 

Tänään meidät on kutsuttu ystäviemme luokse päivälliselle. Tämän perheen kanssa yleensä myös naurua riittää. Nauramme itsellemme, toisillemme ja elämän hauskoille tilanteille. Nauttikaa viikonlopusta ja naurakaa hyvät ihmiset, naurakaa! Live, love and laugh! 

P.S. Oletteko muuten huomanneet, että naururypyt ovat paljon kauniimpia kuin totiset rypyt?


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti