Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Muurahaismyrkyt ovat nykyään kalliita

Viime viikonloppu oli todella onnistunut, mutta niin ohjelmaa täynnä, että kun seuraavaan työviikkooni lisättiin vielä pari erityisen haasteellista työpäivää, oli torstain migreenikohtaus taattu. Niinpä päätin rauhoittaa tämän viikonlopun erityisen hidastempoiseksi ja aikatauluttomaksi. Ajatukseni kiireettömästä viikonlopusta oli sinetöity, kun näin viikonlopun säätiedotukset. 


Mieheni lähti seuraamaan vanhimman tyttären Laser -purjehduskisoja, mutta ajatus kumiveneessä istumisessa vesisateessa ei houkutellut minua riittävästi. Nauttiessani aamukahviani tein pitkän listan asioista, joita haluaisin tehdä viikonlopun aikana. Valitettavasti lista oli liian pitkä ajatellen, että tarkoitus oli ottaa rauhallisesti. 

Aloitin siis haravointiprojektini jatkamisesta. Olisihan kiva saada lehtikasat pois pihasta ennen kuin ne olisivat märkiä lehtikasoja. Ehdin juuri sopivasti saada kasat siivottua ja kupin kahvia ulkona juotua ennen sateen alkua.Ehdin ihastella myös tuomenkukkia ja niiden huumaavaa tuoksua. Puutarhahommien jälkeen lähdin ruoka- ja rautakauppaan. Rautakauppaan ostaakseni muurahaismyrkkyä. 
Ajelin Merituuleen, sillä siellä sijaitsevat kätevästi sekä rautakauppa että ruokakauppa. 

Olen nykyään huono ostamaan vaatteita. Usein tulen kaupasta tyhjinkäsin, sillä en löydä mitään, mikä miellyttäisi. Useimmiten, jos löydän jotakin muistan, että minulla on kotona jo vastaava tuote. Tänään kaikki oli toisin. Näin Intersportissa, jonka ohi siis kuljin viattomasti matkallani rautakaupasta ruokakauppaan ihania Henri Lloyd uutuuksia.  
Oli vähän muurahaismyrkyt tyyriitä ;-)   


Kotiin päästyäni valmistin uuden ruokaohjeen mukaan trendikkään pizzan haastajan Flatbreadin. Täytteeksi laitoin jauhelihaa, munakoisoa ja turkkilaista jogurttia tuoreilla yrteillä. Flatbreadit paistoin grillissä. Aika kiva uutuus. 


Raparperit pihassa näyttävät siltä, että saatamme saada ensi viikolla raparperipaistosta. 
  

Ilta menikin blogien parissa ja saunoessa.

Tämä päivä kului talvivaateiden poislaittamisessa, silittämisessä, siivoamisessa ja sanomattakin kai on selvää, että päivän kruunasi ratsastustuntini. Ihana tunti aurinkoisella kentällä ja kivat juttutuokiot tunnin jälkeen varustehuoneessa huippuryhmämme kanssa. Viikonloppu päättyi samassa paikassa, missä se perjantaina alkoikin. Perjantaina seurasin tallilla tyttäreni tuntia. Heinäkuun viikon intensiiviratsastuskurssikin vahvistui. Jihaa! 

Mieheni on ahkeroinut veneemme parissa ja tänään sekin on laskettu vesille. 
 
Leppoisaa ja stressitöntä alkavaa viikkoa teille! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti