Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

torstai 5. toukokuuta 2016

I radioskuggan / muodikkaasti offline vai yksinkertaisesti vain hermoromahduksen partaalla

En ole unohtanut blogiani vaan juuri kuin vappuna mietin, että voisin ryhtyä muodikkaasti klo 22.00 jälkeen iltaisin offline -tilaan sinisten ruutujen suhteen päätti sekä puhelimeni, että tietokoneeni sanoa sopimuksemme irti. Ensin puhelin ei hyväksynyt pääsykoodiani, jota olen päivittäin syöttänyt siihen useita kertoja päivässä noin kahden vuoden ajan. Lopputulos: odoteltuani maanantaina työpäivän jälkeen puhelinta Jumbon omenalaitteiden huollosta kauniina aurinkoisena iltana noin kaksi tuntia, sain puhelimeni nollattuna käteeni. 

Kukkia työpöydälle ja kahvia työmatkalle. Normi maanantai.

Kotiin päästyäni liitin puhelimen sitten tietokoneeseeni, jotta saisin tietoni siirrettyä tähän tyhjään puhelimeen itunesin kautta. Se(kään) ei toiminut suunnitellun helposti, vaan tietokone herjasi, että käynnistyslevy on täynnä ja itunesin uusinta versiota ei pystytä siksi päivittämään. Vanha versio ei luonnollisesti pelittänyt lainkaan. 
Siinä vaiheessa päivää sain tarpeekseni ja vippasin molemmat laitteet pöydälle ja lähdin lenkille. Sieltä palattuani vitsaili mieheni, että oli ollut vähällä lähettää kirjekyyhkyn minua hakemaan syömään. 

Seuraavana päivänä selvittelin illan miten saan tyhjennettyä tätä ko. käynnistyslevyä. Ongelmaan ei löytynyt kunnollista ratkaisua vielä (vaatinee käynnin asiantuntijan luona). 
Tiedän, että valokuvat vievät paljon tilaa koneella. olen siirtänyt ne kerran muistitikulle ja muistaakseni kerran johonkin pilvipalvelimelle. Nyt en löydä siirrettyjä kuvia ja tikkuja mistään. Ei siis ole toimiva ratkaisu. 
Onnistuin kuin onnistuinkin vihdoin tänään saamaan puhelimeni toimimaan. Neljän päivän radioskuggan on päättynyt ;-)


Niin, että halusitko tietää mikä asia saa minut hermoromahduksen partaalle? No, se on toimimaton elektroniikka. Niiden kuuluisi helpottaa elämäämme, eikä tehdä siitä hermojaraastavaa painajaista. Eikä tarvitse kommentoida, että on sitä maailmassa suurempiakin ongelmia. Kyllä tiedetään. 

Huomenna toivottavasti rauhaisa päivä -laitteiden kanssa tai ilman. 

Hyvää helatorstaita!  
 
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti