Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tapahtui viikolla

Tässä tulee muistiinpanot vapusta tämän viikon lauantaihin. Nyt on ollut niin upeita kelejä, että sisällä en ole malttanut viettää aikaa lainkaan, joten eipä tule paljon tämän koneen ääressä istuttua. Nytkin pitäisi mennä jo nukkumaan, koska aamulla on aikainen herätys, mutta pieni päivitys pitää ehtiä tuuttaamaan tänne. 


Vappuaattona anoppini oli meillä lounaalla ja illaksi menimme ystävien luokse vappua viettämään.  
 
Työviikot menevät todella nopeasti. Illat sujuvat lähinnä seuraavaan päivään valmistautuessa, ruokaa laittaessa ja syödessä sekä harrastuskuskina toimiessa. 


Grillikausi on onneksi alkanut, joten ruuanlaitto ja ruokailu sujuvat ulkona. 


Tällä viikolla pääsin ensimmäisen kerran nauttimaan myös viikolle osuvasta pyhäpäivästä, -sitä toimistotyöläisen onnea. 

 
  Poikani osallistui optimistijollallaan viikonloppuna purjehduskisoihin (karsinnat) Porvoossa. Haimme hänet lauantaina kisan jälkeen kotiin. Menomatkalla ehdimme mieheni kanssa poikkeamaan Porvoon vanhassa kaupungissa lounaalla. Porvoo on aina yhtä sympaattinen ja tällä upealla säällä se näytti tietysti parastaan. Näin vanhan puutalon asukkaana on aina mielenkiintoista katsella vanhoja taloja. Niistä saa monesti hyviä ideoita omaankin kotiin. Enkä puhu nyt tässä näistä metallisista paloportaista. Omaan kotiin soveltuvan idean saimme tuolla Fryysarinrannassa. 

Söimme tällä kertaa ravintola Fryysarinrannassa. Maukkaan vuohenjuustosalaatin jälkeen otin mieheni kanssa puoliksi mutakakkua (jonka minä söin lähes yksin). Se nimittäin oli ehkä paras mutakakku mitä olen koskaan syönyt. Lämmin suositus tälle ravintolalle. 


Tänään on vietetty äitienpäivää aivan täydellisissä merkeissä, mutta siitä sitten toisen kerran, sillä nyt on pakko mennä tuonne peiton alle. 

Aurinkoa uuteen viikkoonne!  
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti