Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Arki-ilta ja työasu

Arki-iltoihini sisältyy paljon normaalin keski-ikäisen perheellisen naisen elämää, kuten kaupassa käyntiä, ruuanlaittoa, pyykkihuoltoa, siivousta ja lasten harrastuskuljetuksia.
Eräänä päivänä tullessani töistä nappasin muutaman kuvan työasustani. Samalla tutkin kuinka pitkällä sireenin ja tuomen kevät ovat. Eivät taida vappuna vielä kukkia ;-) 

Minulle on syntynyt uusia tapoja uuden työrytmini myötä. Yksi niistä on se, että tultuani kotiin, vaihdan vaatteet ja juon kupin hyvää cappuccinoa samalla kuin rupattelen kuulumisia perheen kanssa. Tällä viikolla onnistuin yhdistämään arki-iltoihini myös treffit mieheni kanssa Haukilahden rannassa, josta haimme samalla vanhimman tyttäremme purjehdusvalmentaja- koulutuksesta. 


Kävelylenkin päätteksi istahdimme hetkeksi terassille. Minä söin hyvin myöhäisen lounaani siinä samalla. Veneitä oli jo vesillä yllättävän paljon, vaikka sää oli todella raikas. 

Varma kevään merkki on myös se, että vaihdan punaviinin roseeviiniin.  


Torstaina kävin pelaamassa tennisvalmennustuntimme kaksin valmentajan kanssa, kun ryhmämme kolme muuta naista olivat matkoilla. Siinähän se viikko mennä hurahti.

Olen viettänyt todella rauhallista viikonloppua, mutta siitä sitten toisen kerran. 
Nyt onkin jo kiire ratsastustunnille, 
Hyvää alkavaa viikkoa! 

 

4 kommenttia:

  1. Mukavia asuja! Ja treffit miehen kanssa on joskus mukava järjestää. Mekin harrastamme joskus lounastreffejä jos työrintamalla on hieman väljenpää. Niin keväisiä kuvia sinulla, että. Ihanaa alkavaa viikkoa teidän perheelle.

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää - kaikki :))

    VastaaPoista