Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 4. elokuuta 2014

Purjehtimaan?

Hei sinä joka tunnet purjehduksen pääperiaatteet ja haluaisit kokeilla kilpapurjehdusta naismiehistöllä.  Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus osallistua ESF:n Lady Sail tapahtumaan 23.8. lauantaina klo 10.00!  Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.8. Sinulla ei tarvitse olla omaa venettä. Kilpailu käydään 606-veneillä. Tarvittaessa saat kokeneen kipparin ja veneen, mikäli haluat osallistua miehistön jäsenenä. Voit myös kasata kaveriporukasta oman miehistön tai osan siitä. 

Ilmoittautumaan pääset tästä: http://www.esbosegelforening.fi/kappseglingar/oppna-tavlingar/20-kappseglingar/pna-kappseglingar/715-esf-lady-sail-2014

Järjestimme viikolla kolmipäiväisen ESF Lady Sail Clinic tapahtuman, jossa osallistujat saivat oppia 606-veneellä purjehtimisesta. Tässä muutamia kuvia siitä tapahtumasta. Minun lisäkseni pursiseuramme kolme naista innostuimme organisoimaan tapahtumia naisille. Lapsille, nuorille ja miehille niitä tuntui jo olevan ennestään. Kuvassa yksi "nainen", joka on aina innokkaasti osallistunut suunnittelukokouksiimme.Onnistuneen päivän jälkeen on helppo hymyillä. 

Tervetuloa mukaan! 


2 kommenttia:

  1. Hieno tapahtuma teillä on tulossa! 606 on kiva purjehtia; sillä minäkin harjoittelin ennen Kaminamin tuloa, koska en ollut ennen ohjannut pinnalla. Kävimme päiväretkilläkin tuolla veneellä. Toivotaan sopivia tuulia ja runsaasti osallistujia!

    VastaaPoista
  2. Täytyy toivoa, että sää suosii myös silloin. 606 on kivan simppeli vene ja siinä on kyllä purjehtimisen fiilis monesti parempi kuin isommissa veneissä. Siinä kun ollaan niin lähellä vettä.

    VastaaPoista