Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 4. elokuuta 2014

Myötätuulessa

Voi ihanuus, kyllä meitä nyt hemmotellaan näillä upeilla kesäsäillä! Mieheni alkoi eilen  ehdottelemaan koko perheen purjehduskilpailuun osallistumista eli seuramme Pentala Runt kilpailua. Sää näytti niin upealta, että päätin luopua talon laittelusta ja tarttua tarjoukseen. Lapsia emme vesille tänään saaneet, sillä he viettävät siellä koko viikon purjehdusleirillä ja SM-kisoissa.  Päättivät pitää vesivapaan päivän. Pentala Runt kilpailu on aina ollut mieleeni, sillä se on takaa-ajokilpailu. Normaalista LYS-kilpailusta poiketen lähtö tapahtuu porrastetusti (ottaen huomioon veneen LYS-luku). Näin ollen maaliintulo on erityisen jännittävä, sillä se, joka ylittää ensimmäisenä maalilinjan on voittaja. Erilaisten veneiden ominaisuudet on huomioitu etukäteen lähetysjärjestyksessä ja lähetysajoissa. 


Aurinkoa ja lämpöä riitti ja tuultakin juuri sopivasti, että saimme matkavauhdin pysymään reilussa kuudessa solmussa. 


Kaikkien niiden vuosien jälkeen, kun on perhepurjehtinut kolmen pienen lapsen kanssa, on oikeastaan aika luksusta päästä kaksin päiväpurjehdukselle. On jännä seurata edessä purjehtivia ja sitä, että saisiko heidät kiinni. Toisaalta pitää kurkkia taakse, että eiväthän he lähesty meitä. Kisan jälkeen ravintola Pavenin lohikeitto maistui taivaalliselta.  
Eikä me nyt aivan turhaan sinne kisaan menneet. Kolmas sija ja mukit kotiinviemisiksi ;-) 
Saimme sitten polleina esitellä niitä lapsille kotona. 

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, hieno sijoitus! Teillä oli varmasti mukavaa, hyvän fiiliksen aisti nimittäin hyvin kuvista =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ainakin oli hyvä purjehduspäivä ja jännä maaliintulo.

   Poista
 2. Oi miten hienoja kisatunnelmia... Upean sijoituksenkin saitte ja ennen kaikkiea: teillä näytti olevan ihanaa :) Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ainakin oli hauskaa. Lisäksi kuulin kisan jälkeen, että mieheni oli ilmoittanut minut kippariksi tähän kisaan ;-)

   Poista
 3. No vau, nyt saavat lapset pistää parastaan tulevissa kisoissa. Isä ja äiti on näköjään aika kovia luita! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, täytyy välillä käydä näyttämässä mallia ;-)

   Poista