Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

torstai 31. lokakuuta 2013

Karkki vai kepponen?

Liian usein arki tuntuu arjelta. Asialle on tehtävä jotain!  Eilen innostuin kokeilemaan puhelimen kuvankäsittelyohjelmaa. Lähetin lapsilleni ja miehelleni kutsun tekstiviestinä. Meillä on tänään Halloween juhlat kotona meidän perheelle! 

Juhlat alkavat tänään harrastustemme jälkeen, siis aika myöhään illalla. 
Olen kattanut pöydän valmiiksi ja valmistellut ruuat siten, että ne valmistuvat nopeasti palattuamme kotiin. Haamut kurkkivat jo ikkunoista! Silmämunat kelluvat kukkamaljakoissa. Lepakot väijyvät kynttilänvalossa. 


Illan menun keräsin meidän jokaisen herkuista, ilman sen suurempaa punaista lankaa. Olkaa varuillanne illan hämärtyessä. Liikkellä voi olla noitia, vampyyreja ja kaikenlaisia kummajaisia! 
Illaksi pitää vielä keksiä jokin kepponen ;-) 

Hyvää Halloween iltaa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Ihana idea lähettää kutsut perheenjäsenille, taidan kopioida =D. Meillä juhlistetaan hallowenia myös perheen kesken viikonloppuna. Näistä pimeistä illoista pitää ottaa kaikki lysti irti. Hauskaa hallowenia teidän koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti myös teidän perheen viikonlopun Halloweenista tulee hauska! Todellakin pimeydestä on pakko keksiä jotakin hyvää.

      Poista