Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 14. lokakuuta 2013

Tapahtui viikolla

Alkuviikko hurahti työn merkeissä. Maanantaina tapasin neuvottelu mielessä erästä mahdollista tulevaa sisustussuunnittelu asiakaspariskuntaa. Projekti olisi mahdottoman mielenkiintoinen, mutta valitettavasti en pystynyt antamaan kovin edullista tarjousta, sillä projekti vaatisi paljon aikaa ja energiaa. Jään odottamaan jännittyneenä kuinka projektin kanssa käy, saanko sen tehtäväkseni. 

Tiistaina lähdin kolmen päivän työmatkalle. Tällä kertaa yöt vietimme sumuisessa ja sateisessa Uumajassa. Löysimme kuitenkin kivan ravintolan ruokailua varten. Kävimme siellä kahtena päivänä peräkkäin. Uumajaa en nyt heti lisäisi suosikki kaupunkieni listalle. Onneksi hotellissa oli toimiva wifi ja minulla paljon rästissä olevia valokuvien teettämisiä ja tarjouksen tekemistä yms. puuhaa koneella. Pino lehtiä ja muutama matkaopas kirja auttoivat myös viihtymään. Lenkilläkin ehdin käydä, säästä huolimatta. Ravintola Vezzo Uumaja. 


Lenkillä ja picnic hotellihuoneessa. 


Viikonlopun sain viettää onneksi kotona. Raclette illasta olenkin täällä jo kirjoitellut, sekä uudesta perheen jäsenestämme. Ulkoilusta ja kauniista syyssäästä nautittiin ihan koko viikonloppu ja rapsutuksia riitti sunnuntaina.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti