Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

lauantai 19. lokakuuta 2013

Parasta perjantaita

Aamulla herätys oli taas neljä tuntia ennen kukonlaulua. Lähdin töihin ja palattuani töistä illalla oli talossa vain kissa kotona. Sytyttelin kynttilöitä, laitoin takkaan tulen, puin villasukat ja verkkarit jalkaan. Kääriydyin pehmeään peittoon, keitin kupin glögiä. Istuin hiljaisuudessa takkatulen rätistessä ja kissan kehrätessä. Illan pimetessä luin blogeja ja nautin. Nämä on niitä elämän pieniä onnellisia hetkiä, joilla lataan akkujani täällä kotipesässä. 
   
Hetkeä myöhemmin takan ääressä istui jo koko perhe, paitsi vanhin tytär, joka on purjehtimassa kutsuleirillä Ruotsissa. 
Suloista viikonloppua! 


8 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia kuvia. Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Näyttää niiiiin söpöiselle: villasukat, takka, uusi minitiikeri, glögi ja omaa hiljaista aikaa :) Luin itsekin eilen oikein hartaudella seuraamiani blogeja viimesen parin viikon ajalta ja olipa se taas mukavaa, vaikka purjehdusblogeissa on meneillään haikeat syystunnelmat.

  Ihanaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogien lukeminen tai Pinterestissä surffailu on hyvin rentouttavaa. Kivaa viikonlopun loppua myös sinne!

   Poista
 3. Ihanaa tunnelmaa ja rauhaa täynnä tämä postaus. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana ja rentouttavaa, voisin liittyä seuraan =). Mistä nuo kynttilä "astiat" ovat, jossa oli köydestä kahva? Olivat todella kauniita =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kynttilälyhdyt / kukkamaljakot ovat Roomlight yrityksen maahantuomia. He osaisivat varmasti vastata, että missä niitä olisi nyt myynnissä. Minäkin pidän niistä kovasti, sain ne lahjaksi. www.roomlight.fi

   Poista