Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Huone kahdelle

Siitähän se sitten lähti, kun poikkesin kotimatkalla kukkakaupassa. Villa Petäjän vierashuone on taas varattavissa ;-) Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella merellisessä Espoossa. Ympäristössä on monipuoliset ulkoilumaastot. Hotelli tarjoaa lapsi- ja eläinystävällistä majoitusta tarvittaessa mm. sukulaisille. 


 Huone on kahdelle, mutta lisävuode lapselle on mahdollista järjestää. Huoneen hintaan sisältyy runsas aamiainen ja iltasauna. Oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain ja laadukkaat kosmetiikkatuotteet sekä kylpytossut. Huoneessa on aina tarjolla raikkaita virvokkeita. Huoneen yhteydessä on myös lounge, jossa on mm. mahdollisuus katsella televisiota.    
Lämpimästi tervetuloa! 
Toivottaa hotellin henkilökunta ;-) 


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan yhtä hyvätä kuin meidän Putiikkihotelli Haveli, joka on muuten varattuna ihan melkein hela tiden;) On tämä hotellinemännyys ihan oikeasti mukavaa puuhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin kyllä, että teidän Putiikkihotelli on suositumpi ;-) Aiemmin meillä vieraili anoppi aika usein, mutta nykyään hänkin asuu jo fillarimatkan päässä. Olen jopa välillä miettinyt tämän putiikkihotellin muuttamista kuntosaliksi. Sille saattaisi olla enemmän kysyntää ;-) Vaikeita nämä business kuviot!

   Poista
 2. Näyttääpää todella romanttiselta huoneelta. Tuolla olisi tosi kiva vietää viikonloppu =).

  VastaaPoista