Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 17. syyskuuta 2013

Kaksi ruusua kiitos!

Minulla oli aikoinaan lempikukkakauppa Krunikassa. Sen nimi oli Metsätähti. Espooseen muutettuamme löysin erään kukkakioskin, joka ei ollut Metsätähden veroinen ei sitten mitenkään, mutta omistaja oppi kuitenkin tietämään, että pidän etupäässä valkoisista kukista. Sittemmin se kioski lopetti. Olen ollut epätoivoinen. Tänään asioidessani  Munkkivuoressa löysin ystäväni suosituksesta ihanan kukkakaupan nimeltään Laurent. Se oli juuri sellainen pieni sympaattinen kauppa, jossa on muutamia ihania hieman uudella tavalla sidottuja kukkakimppuja, hyvin valittuja leikkokukkia hillityissä sävyissä ja ystävällinen palvelu. Laurent on toiminut Munkkivuoressa jo 30 vuotta. Tässä tarina siitä miten kaksi pientä ruusua voivat tuoda päivään paljon iloa:

Minulla on yleensä aina kylpyhuoneessa kukka / kukkia. Se luo hyvää mieltä ja piristää. Tuntuu, että aamu alkaa hyvin, jos ensimmäiseksi näkee jotakin kaunista. Lisäksi monet kukat tuoksuvat hyvälle. Ostamani toinen ruusu meni tänään saunaosastollemme mieliämme sulostuttamaan. Lapset kommentoivat suihkusta tullessaan, että ihana kukka siellä.

Toinen ihanuus löysi paikkansa yöpöydältäni. Taidankin ottaa kirjan kainaloon ja siirtyä iltateeni kanssa ruusua nuuhkimaan. Laitan kynttilän palamaan, vedän villasukat jalkaan ja kääriydyn untuvapeittoon.  

Rauhaisaa iltaa! 


    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti