Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 24. syyskuuta 2013

Babysitting

Koiraihanuus on meillä hoidossa. Yöllä tulin yövuorosta kotiin ja sänky oli täynnä karvaisia ja hieman vähemmän karvaisia poikia.  Aamulla kahvitellessa minua killittää kaksi silmää enemmän. Onnistui tämä kaveri huijaamaan meiltä tänään toisen aamiaisenkin. Tytär oli antanut yhden aamiaisen ja miehelleni tämä karvakuono esitti maailman nälkäisintä kaveria, joten sai sitten toisen aamiaisen. Illalla se sitten katseli kummissaan, kun sai normaalia pienemmän ruoka-annoksen. Ihanaa tuhinaa, tohinaa, koirankarvoja ja elämää on talossamme entistä enemmän. 


Kävin tänään kampaajalla. Omaan päähäni laitettiin taas vaaleita raitoja. Hieman blondimpi pää vaikutti välittömästi. Unohdin hakea nuorimman tyttäreni kaverin luota. Blondi mikä blondi. P.S. Huomasin tätä kuvaa katsellessani, että oma "turkkini" on nyt aivan saman värinen kuin tämä koiran takamus. 

Kivaa ja rauhallista iltaa! 
  

6 kommenttia:

 1. Ihana ja ovela tämä karvakorva ;) Mikä hänen nimensä on ja miten vanha? Nostaako koirakuume päätään? :)
  t. Sallamari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tämä Edward on kaksi vuotta. Hoidettuani tätä kivaa kaveria täytyy sanoa, että koirakuume ehkä hieman laski. Niin ihania kun koirat ovatkin, olin jo hiukan unohtanut miten paljon ne vaativatkaan huolenpitoa.

   Poista
 2. Voi mikä suloisuus! Labbikset ovat kyllä aika veijareita, mitä ruokaan tulee.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne ovat, voisi sanoa jopa aika ruokaorientoituneita ;-)

   Poista