Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

torstai 27. kesäkuuta 2013

I keep myself busy time goes faster that way

Muutamien päivien passiivinen surkuttelu, tyhjään tuijottelu ja töistä selviytyminen ovat nyt muuttuneet aktiiviseksi tohinaksi. Päässä on hirveä määrä asioita ja ideoita yhtenä sekamelskana. Auto on katsastettu pari päivää määräajan jälkeen, myöhässä olleet kirjat on palautettu kirjastoon ja fillari on korjautettu (tosin mieheni toimesta). Kiitos siitä hänelle! Kotiakin on siivottu enemmän kuin aikoihin. Eilen istuin illan ihanien ihmisten kanssa Pavenilla. Syntyipä siinä muutama kehittelemisen arvoinen purjehdukseen liittyvä ideakin. Niitä on jatkettu tänään. Kesälomasuunnitelmat ovat vielä pahasti vaiheessa, mutta kyllä ne varmasti vielä selkiytyvät. Talviloman ajankohta toiveet pitäisi jättää. 


Fillarini korjauksesta innostuneena ajelin tänään erään ystäväni maahantuonti liikkeeseen häntä tervehtimään. Matkaa sinne on edestakaisin 25km, mutta pyörä tuntui jotenkin kevyemmältä huollon jälkeen ja matka taittui nopeasti. Roomlight liikkeessä on maailman kauneimpia valaisimia ja muita sisustustuotteita. Tulin sieltä tämä ihana tyyny tarakallani. Kuppi kahvia ystävän kanssa ja lohduttava juttutuokio saivat minut taas hymyilemään.

Pyöräretkelläni poikkesin hakemaan myös uusimman Kauneus & Terveys lehden, koska kuulin, että siinä on juttua Burn Out Cityn naispurjehduskurssista. Siis samasta, jolla juuri olin.  

I keep myself busy with things to do, but everytime I pause, I still think of you! 

 Hyvää loppuviikkoa!
 
  

3 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia. Joskus on parempi pitää itsensä liikkeessä. Saa ajatukset muualle. Ja lasi skumppaa piristää lähes aina :)

    VastaaPoista
  2. Urheilu, lasi skumppaa ja ystävät aika hyvä resepti mihin tahansa vaivaan.

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat taas kerran ja kaunis tyyny! Jaksamisia sinne ja on sulla kyllä ihan parhaat eväät murheen karkoitukseen :)

    VastaaPoista