Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Ajatuksia ja haaveita

Toisinaan sitä pysähtyy miettimään elämäänsä ja sen suuntaa. Muistelemaan menneitä ja haaveilemaan tulevista. Olen lähipäivinä huomannut, että lapsilla on merkillinen tapa elää tässä ja nyt. Eiliset eivät paljon paina, eivätkä tulevat huoleta. Olen ollut tästä taidosta suorastaan kateellinen heille. Minäkin haluan elää vain tässä hetkessä, täysin huoletta. 


 Pohdimme erään ystäväni kanssa eilen miten hienoa on tuntea asioita voimakkaasti. Välillä sitä rypee ja piehtaroi aivan pohjamutia myöden ja toisinaan sitä leijuu jalat reilusti irti maasta niin täydellisessä onnen huumassa. Olen elänyt päiviä sumussa kyyneleet valuen, ahdistavaa surua ja ikävää kokien. Tänään olen nauranut ystävän kanssa, niin, että vatsaan koskee ja silmämeikit valuvat pitkin poskia. Voi poijat, sitä se elämä on! 
Haluan kokea ja elää tämän elämäni niin täysillä!

Ajelin eräänä päivänä autolla yksin kotiin ja mietin miten paljon elämääni on sisältynyt kokemuksia, tuntemuksia, hetkiä, sattumuksia, tapahtumia, surua, iloa, onnea. Joku kaunis päivän kirjoitan ylös nämä kaikki elämäni muistojen hetket! Hymyilin onnellisena, olen saanut tehdä ja kokea paljon! 

Toisinaan haaveilen itseni pyörryksiin. Annan mielikuvituksen lentää ja kaikki mahdottomat asiat muuttuvat hetkessä mahdollisiksi. Palaan takaisin ja olen onnellinen kaikesta mitä minulla nyt on ympärilläni, tässä ja nyt.

Tunnerikasta viikkoa!   

 
   
 

6 kommenttia:

  1. Voi miten ihana postaus! <3 Täällä myös yksi joka elää ja tuntee aina ihan täysillä :) Koirat ja lapset ovat siinä mielessä samankaltaisia, että eivät murehdi menneitä eivätkä huolehdi huomisesta. Sitä taitoa itsekin yritän opetella, välillä hyvällä ja välillä vähän huonommalla menestyksellä ;) Elämäntäyteistä ja tunnerikasta viikon jatkoa sinulle myös!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että surun lisäksi myös iloa on elämässäsi. Kaikkea hyvää sinun viikkoosi!

    VastaaPoista
  3. Hetkessä eläminen on mahtava taito, jonka itse haluaisin myös kovasti osata.:) Aurinkoisia päiviä sinne!

    VastaaPoista