Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 6. syyskuuta 2016

Tapahtui viikolla eli viikonlopusta viikonloppuun

Edellinen viikonloppu meni ulkoillessa ja nauttiessa upeasta syyssäästä, istuin aurinkotuolissa pihassa ja kuuntelin tuulen kohinaa puidenlatvoissa ja seurasin pilvien vauhdikasta menoa. Kävimme mieheni kanssa pitkällä kävelyllä. Varasin hotellin syksyn lomaamme varten. Saunoimme ja teimme hyvää ruokaa.

Pakastimme omenia talveksi vanhimman tyttäreni kanssa. Sunnuntaina söimme lounasta pursiseuramme paviljongissa Pavenilla. 

Sunnuntai päättyi kohokohtaan eli ratsastustuntiini. Hevosena tällä kertaa jälleen reipas "rallimamma" Pulla. 

Maanataiaamu alkoi aurinkoisissa merkeissä, kun ihana työkaverini oli tuonut työpöydälleni tämän miniauringon. 


Tiistaina lähdin heti aamusta lennoille. Käytyämme ensin Genevessä päädyimme vielä yöksi Brysseliin.
 

Olin matkassa ihanan vanhan (jo edellisestä yhtiöstä tuttu) työkaverini kanssa. 
Työpäivämme oli ollut varsin hektinen, joten päätimme mennä Brysseliin savuttuamme syömään salaatit terassille. Olipa kiva juttutuokio ja samalla saimme raitista ilmaa oltuamme lähes 12h suljetussa lentokoneessa.
Aamiaista syödessäni mietin, että montakohan hotelliaamiaista sitä on tullut elämänsä aikana syötyä? Aika monta. Kuvassa vain terveellisiä hedelmiä, mutta todellisuudessa syön aina hotelliaamiaisella myös tuoreita croissanteja ja Brysselissä ja Pariisissa myös Pain Chocolatin. Jännä muuten huomata miten tietyt tavat hotelliyöpyvillä pysyvät vuodesta toiseen. 
Tässä vaiheessa päivää emme vielä tienneet, että kotimaan lentomme päivän päätteeksi vaihtuisi Göteborgin lennoksi.  


Torstai aamuna olin aivan totaalisen loppu, sillä edellinen työpäiväni oli venynyt vielä lennolta saapumisen jälkeenkin ja työtunteja alkoi olla kasassa tälle viikolle jo aika hurja määrä. Lisäksi mieheni oli työmatkalla ja iltaisin sain pyörittää kotona yksin kuljetus- ja muonitusvastuuta. Join siis aamukahvia peuran (oikeasti ilmeisesti metsäkauris) stalkatessa ikkunan takana. Ne rakastavat omenia ja syövät niitä maasta posket pullollaan. Ja ovat kovin kesyjä ja uteliaita. Seuraavana päivänä pihassamme oli kaksi hirveä, jänis ja kissa kulki nappaamansa lintu suussa. Varsinainen eläintarha sanon minä. 


Kun vihdoin koitti perjantai ja saavuin kotiin, niin sohva kutsui ja kahvikaan ei väsymykseen enää auttanut. Ellei työni olisi niin mielenkiintoista kun se tällä hetkellä on, olisin harkinnut vakavissani lopputiliä ;-) 

Lauantaina päätin viettää yksin "leikitään hienoarouvaa päivän" Sellainen päivä sisältää shoppailua, lounaan ja kahvittelun jossakin viihtyisässä kahvilassa (mieluiten terassilla), piipahduksen matkan varrelle sattuvaan taidegalleriaan. Päivää ei saa suunnitella liikaa etukäteen vaan asiaan kuuluu päätön ja erityisesti aikatauluton käyskentely Helsingin keskustassa suosikkivaatteissa.


Sunnuntaipäivän vietin rakkaan ystäväni kanssa pihassamme aurinkotuolissa loikoillen, kahvitellen ja jutellen. Illan kohokohta oli taas viikoittainen ratsastustuntini, kuinkas muuten. 

Eikun voimia ja iloa viikkoonne! 

   

 
 

6 kommenttia:

 1. Vauhdikas viikko - nostan hattua sille, että et hylkää harrastuksiasi ja ystäviäsi rankankaan työviikon ja suurperheen kotielämän jälkeen. Tuo bambi puutarhassa -kuva on kuin satukirjasta - ihana tunnelma! Meillä kuopi loppuviikosta kettu takapihalla ihan olohuoneen ikkunan edessä - se piilotti pihakoivumme viereen luun ja kulki sitten tanssahdellen maan tasoon yltävän ikkunamme edestä omille teilleen. Ihana otus: ketterä ja leikkisä. Melkein joka ilta pihallamme kävelee pupu, kettu tai mäyrä. Voi tätä "maalla" asumisen onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tuo ovela kettu ;-) Kyllä yritän tavata ystäviä ja harrastuksista en suostu luopumaan, vaikka kuinka hektistä olisi töissä. Pitäähän sitä ihmisen akkuja ladata, ei jaksa muuten. Akkuja ladanneena olen sitten parempi vaimo ja äitikin.

   Poista
 2. Moikka! Sä jaksat ilahduttaa näillä jutuillasi :) Ja edelliseen sanon, että se kohta negatiivisista ihmisistä oli juuri tähän hetkeen ihana lukea. Olen ehtinyt tuhlata pari viikkoa harmistuksen miettimiseen, jonka vastaavanlainen henkilö (taas kerran) aiheutti. Noilla sun sanoilla oli iso ahaa-hetki mun mieleeni. Kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanaa palautetta. Hienoa, jos pystyin näillä jutuillani saamaan sinut paremmalle mielelle.

   Poista