Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Syksyksi

Olen tehnyt muutamia hankintoja syksyksi. Ensimmäinen on siisti ja rento villaneule, jota voin käyttää niin vapaalla kuin töissä casual päivinäToinen hankintani vaati paljon työtä ja vaivaa ja olin jo aivan hilkulla lähteä laajentamaan etsintöjä Köpikseen, kunnes eteeni tuli tämä täydellinen jakku. Olin etsinyt pitkään syysjakkua, joka olisi siisti, laadukas, klassinen ja sporttinen, olematta kuitenkaan tylsä ja liian asiallinen.  

Mielessäni olin nähnyt tummansini-, viinipunaruudullisen tai mahdollisesti raidallisen jakun. Löysin kuitenkin tämän vihertävän jakun, jonka huomasin sopivan erittäin hyvin jo olemassa oleviin muihin vaatteisiini. Vaatteenihan ovat mustia, valkoisia, ruskeita tai beigensävyisiä. Kaapissani olevat kengät ja laukut ovat myös näitä värejä, paitsi ne uudet viininpunaiset saappaat. Kolmas hankintani on uusi kello. Vanha kelloni meni rikki pari viikkoa sitten lennolla. Sen kellon olin ostanut vuonna 1996 Dubaista. Halusin nyt kellon, joka on vesiurheilun kestävä (se kädessä pitää voida uida ja purjehtia), sen täytyy kestää iskuja. Ulkonäöllisesti sen tulisi olla klassinen ja sporttinen, ei mitenkään naisellinen tai romanttinen. Työni puolesta meillä on vaatimuksena, että minuuttiviisari pitää löytyä. Vaatimukseni täyttävä kello löytyi lauantain "leikitään hienoarouvaa päivänä". 

Jotenkin tämä kellon hankkiminen juuri ko. päivänä tuntui sopivalta, olihan syntymäpäiväni ja taas yksi vuosi oli takana. Syntymäpäivinä pysähtyy monesti miettimään ajankulua vähän samalla tavalla kuin vuoden vaihtuessa. Lisäksi muistelin isoäitiäni, joka omalta osaltansa sai rahoittaa hankintaani perinnön muodossa. 

 
Aika on lopulta jokaisen ihmisen ainut pääoma ja se asia, jota on vähiten varaa hukata tai hävittää. — Thomas Edison

" Time flies and so do I"Vaatekaappiini löysi tiensä myös army vihreä Bomber Jacket. Sen materaalin on viskoosi-silkki, joten se on sellainen riittävän siisti ja ylellinen, mutta kuitenkin hieman kapinallinen. 
Kauluksessa ja helmaresoorissa on bling blingiä hopealangan muodossa. 
Juuri hyvä siis. Näillä varusteilla lähdetään nyt kohti syksyä ja sateita. Kaappiin on varattu myös kasa kynttilöitä ja takkaakin on jo lämmitetty. Lisätään tuohon vielä muutama hyvä leffa, kasa kirjoja ja punaviiniä niin eiköhän se tästä? 


Suloista sunnuntaita! Karvaturvat ja ratsastustuntini odottavat.

 
 

10 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita! Mutta hei, mitkä nuo ihanaakin ihanammat tossukat, ballerinat ovat jalassasi? Minkä merkkiset ja mistä olet hankkinut? Rakastuin niihin heti :-)
  Mukavaa uutta viikkoa!
  //Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo "tassut" ovat nk. "alppiavokkaani". Olen ostanut ne vuosia sitten Ranskan alpeilta. Käytän niitä vuosittain silloin, kun en halua vielä käyttää sukkia, mutta varpaita palelee balleriinoissa. Niissä on ihana lämmin karvavuori.

   Poista
 2. Oletpa tehnyt hienoja hankitoja. Kateellisena lueskelin, tunnut tietävän todella mitä haluat. Minä olen vaatteiden kanssa niin uuno ja tyylitajuton että tarvisin asiantuntian apua =D.Ballerinat oli ihan parhaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas pysyn samassa tyylissä vuodesta toiseen ;-)

   Poista
 3. Aivan ihania vaatteita<3 Tuo ensimmäinen neule ja nuo kengät voisi muuttaa myös meille :D
  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo neule on osoittautunut nyt jo aivan suosikiksi, kengät ovat olleet sitä jo vuosia.

   Poista
 4. Ihan itsesi näköisiä hankintoja. Erityisesti ihastuin tuohon kelloon. Itse ratkaisin purjehduskellon tarpeeni hankkimalla Suunnon rannetietokoneen. Se on suurempi kuin ranteeni, joten se on jäänyt lähinnä kisakäyttöön. Siinä se onkin aika ässä, mutta tuo sinun kellosi on monikäyttöisempi ja tyylikäs. Voi että oli taas kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kauniista kommenteista. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Voi miten hienoja hankintoja! Tyylitajusi on pettämätön. Ja kauniita kuviasi oli taas ilo katsella ♥
  Olen sanonut tämän ennenkin ja on tylsää toistaa itseään, mutta sanon silti, että sinulla on taito luoda kauneutta ympärillesi ja olet myös itse hyvin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanaa kuultavaa. Hyvää viikonloppua!

   Poista