Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 12. tammikuuta 2016

I love it!

Mikä onni ja autuus tämä maailman paras talvisää tänään täällä Uudellamaalla! Ajelin pari tuntia Hesassa ja Espoossa aamuhämärissä autolla kieli keskellä suuta, mutta mikä upea ulkoilusää!  Rakastan juuri tällaista kunnon talvea ja talviurheilulajeja! Vuorokauden aikana on satanut lunta noin 30-40cm. 


Kävimme nuorimmaisen ehdotuksesta aloittamassa väkisinhiihtokauden. Oli kuin olisimme olleet satumetsässä, niin kaunista metsässä oli! Puut nyökkäilivät valkoisina ja kevyt lumi pöllysi suksiemme alta kuin puuteri konsanaan. Maailma oli valkoinen, puhdas ja rauhallinen. 


Upea talvi jatkukoon! 


   

6 kommenttia:

 1. Tänään oli todella upea sää. Lumi tuo ihanasti valoa ja tulee niin raikas olo. Itse pidän kanssa tällaisista vähän "ääriolosuhteusta" =D. Teillä oli mukava hiihtoreissu, niin pirteät punaiset posket molemmilla =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ääriolosuhteet ovat ihan parhaita ja todellakin niin raikas ja pirteä sää!

   Poista
 2. Justiinsa haaveilin tänään, että mistäs saisin monot. Sukset löytyy varastosta :-) Mutta hei toi edellinen juttu oli ihan LOISTAVA! mun on ihan pakko ottaa tavoite 2016, jossa teen samat. Kirjaan muuten tästä lähtien vaikkapas blogiin ostokset joita siis "ei" pitäisi tehdä. Mutta sitä ennen voisi tehdä vaatekaapin totaalisen inventaarion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatekaapin inventaariolla minäkin tuon homman aloitin. Silti vuoden kuluttua huomaan, että siellä on yhä vaatteita, joita en vuoteen käyttänyt. Olisikohan ne aika siirtää sieltä pois? Ajatus siitä, että kirjaat blogiin ostokset voisi toimia tehokkaasti, sillä kukapa haluaisi sinne kaikkien luettavaksi ne kielletyt ostokset kirjata. :-)

   Poista
 3. Paras talvikeli, sopivasti pakkasta ja kunnolla lunta ja, jos vielä pääsee lähes kotiovelta hiihtämään. Pikkasen kateellisena täällä Baijerissa katselen lumikuviasi ;)
  Mitä ostamiseen tulee…tänä vuonna tavoitteena käyttää malttia ja järkeä, vähemmän heräteostoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä olisi siellä kuitenkin alpit aika paljon lähempänä ;-) Maltilla ja järjellä pääsisi jo pitkälle tuon shoppailun suhteen. Minua ainakin harmittaa hankinnat, jotka syystä tai toisesta huomaa hetken päästä olevan täysin turhia. Kivaa alkanutta vuotta sinne!

   Poista