Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 26. toukokuuta 2015

Miniprogram

Kiitos työnantajani, joka antoi minun pitkästä aikaa vietää päivystysvuoroni kokonaan kotona. Näin ollen ehdin työvuoroni aikana käydä fillarilenkillä, tehdä pilatesharjoitukset ja lankuttaa terassilla, tehdä Quesadilloksia välipalaksi, nukkua päiväunet aurinkotuolissa, poimia kimpun kedonkukkia, käydä tyttären kanssa kevätjuhlamekko ostoksilla ja kahvilla. Hyvä "työpäivä" kaiken kaikkiaan ja tuli todellakin tarpeeseen! Innostun lehtien lyhyistä jumppaohjelmista. Tällä kertaa Amelian 5 övningar för rygg & core. Nämä liikkeet parantavat kuulemma ryhtiä ja selkärangan liikkuvuutta. Tällaiseen lyhyeen viiden liikkeen ohjelmaan on helppo innostua, etenkin, kun harjoitus alkaa sanoin:  "Aloita hengittämällä". 
Niinhän siinä taas kävi, että kunhan jumppaan oli ryhtynyt, niin innostuin tekemään vielä lisäksi hieman lisääkin liikkeitä. Minulla on monena kesänä ollut kuntosali terassilla. On aika ihanaa jumpata ja nostella painoja ulkona. 
Tällainen kevyt kotijumppa silloin tällöin on aika vaivatonta ja varmasti paljon parempi, kuin tekemättömyys. 


Täytyykin lähteä tästä ostamaan nuorimmalle tyttärelle samanlaista juhlamekkoa, kuin sisko sai eilen. Illaksi taas Tukholmaan, joten kivaa päivää! 

  

4 kommenttia:

 1. Minua hävettää jo etukäteen kysyä tätä, mutta saanko kysyä minkäikäinen olet? Kysyn tätä siksi että tarvitsen tällä hetkellä positiivisia roolimalleja..jota sinä esimerkiksi edustat. Blogisi on aivan hurmaava, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten sanasi lämmittivät mieltäni. Kiitos niistä! Olen muutaman vuoden alle 50v. Minkä ikäinen sinä olet?

   Poista
 2. Minä olen 46-vuotias. Elämäntilanteeni on vain kovin erilainen kuin sinun, olen vastaeronnut, tyttäreni on samanikäinen kuin sinun nuorin. Jotenkin vain kaipaan voimaannuttavia esimerkkejä, tämä tietysti saattaa kuulostaa hullulta..Kiitos vastauksestasi ja blogista, mukavaa alkavaa kesää sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea hyvää sinun ja tyttäresi kesään! Eikö ole ihanaa, että kaikki hauska on vielä edessäpäin!

   Poista