Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 31. joulukuuta 2014

The best is yet to come!

Uuden vuoden kynnyksellä on ihana pysähtyä miettimään mennyttä vuotta ja mitä kaikkea siitä jäi käteen. Samalla koen innostusta uutta alkavaa vuotta kohtaan. Jännittyneenä ja avoimin mielin odotan, mitä kaikkea se tuokaan tullessaan. Siitä olen jotenkin varma, että vuosi tulee olemaan parempi kuin vuosi, jonka jätämme taaksemme. Minulla on tapana lähtiessäni jonnekin kaivella kiireessä vaatekaappiani ja nykäistä sieltä päälleni ensimmäiset sopivat (lue mukavat) vaatteet päälleni sen enempää suunnittelematta. Omalla tavallani ihailen ihmisiä, kuten äitiäni, joka jo päiviä, jopa viikkoja aiemmin miettii tilaisuuteen sopivat vaatteet / korut/ kengät ja laukut ja näyttää aina hyvin huolitellulta. 
Tänään ajattelin yllättää itseni sovittamalla muutamat vaatteet illan tapahtumaan etukäteen hyvissä ajoin (lue 2,5h ennen). Mitähän siitäkin seuraa? No olkoon päälläni mitä tahansa, niin vuosi tulee vaihtumaan rakkaiden ihmisten kanssa. 
Tomorrow, is the first blank page of a 365 page book. 
Write a good one.  

Happy New Year 2015! 


2 kommenttia:

  1. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle ja läheisillesi. Tuokoon uusi vuosi tullessaan upeita ja unohtumattomia asioita, monia kokemuksia ja ihania seikkailuja =).

    VastaaPoista