Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Quicksilver girl sairastaa

Olen äärimmäisen huono sairastamaan ja sairastan todella harvoin. Viimeksi olin flunssassa 1,5 vuotta sitten kesälomalla. Silloin harvoin kun sairastan, sairastan lomalla. Todellinen kunnollinen työntekijä. Poikani on ollut muutamia päiviä flunssassa ja vuoteessa kuumeen kaatamana. Eilen illalla se iski sitten minuun, jäseniä särkeää, päätä särkeää ja kuumetta on ihan reilusti. Makaan sängyssä villapaita päällä ja huivi kaulassa, juon kuumaa, on kylmä ja paleltaa ja herään hetken päästä tuskahiessä. 


Aikoinaan kun tapasin mieheni hän kutsui minua quicksilver girl- lempinimellä. Olinhan kuulemma jatkuvasti liikkeessä. Aina suunnittelemassa jotakin uutta ja innostuin helposti. Tänään olin kutsunut illalla kymmenen rakasta ystävääni meille glögille. Odotin iltaa valtavasti. Aamulla kuumemittarin näyttäessä 38 astetta ja voimien kadottua ei voinut kuin todeta, että juhlat on peruttava. Järkisyitä löytyi kaksi: en jaksaisi nousta sängystä, joten juhlien järjestäminen olisi hieman haasteellista sängystä käsin ja toinen syy oli se, että tauti on todistettavasti tarttuva. En halua, että kaikki vieraat potevat tätä jouluna. 


Elohopeasta puheen ollen olen ollut todella harmissani, kun kunnon vanhanajan elohopea mittarimme meni rikki ja tilalle saa vain näitä nykyaikaisia mittareita. Ensimmäinen koe niiden kanssa on se, että jaksaako sen ravistaa lähtötilanteeseen. Eilenkin mieheni rikkoi yhden tällaisen mittarin vain sitä ravistaessa. Miten ihmeessä jotkut mummut saa nämä ravistettua ja vielä sairaana? Onkohan se niin, että kun itse ei osaa rauhoittaa menoa, niin elimistö laittaa hanttiin ja pakottaa lepäämään? Tässäkö tämä lomaviikkoni taas menee? Olin suunnitellut jouluruokien valmistamista, joululahjojen hankkimista, urheilua ja ystävien tapaamista. Makaan pitkästyneenä ja uuvuksissa sängyssä. 


Kissapoika on nauttinut kanssani täällä sängyssä. Hän näyttää malllia miten rentoutua. 
Siinä hän on todella taitava! 


Voipuneena ja tylsistyneenä toivotan täältä sängyn pohjalta teille kaikille hyvää joulun odotusta! 


2 kommenttia:

 1. Ihan pikaista paranemista ja toipumista sinulle!
  Onneksi joulutunnelmassa ei tärkeintä ole se ulkoinen vaan ne rakkaimmat ja läheiset, joiden seurassa on hyvä olla!
  Joulun odotuksen iloa,
  Inkeri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän tämä ole jo parempaan suuntaan. Iloista joulun odotusta myös sinulle!

   Poista