Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

torstai 25. joulukuuta 2014

Parasta juuri nyt

Joulun rauhaisa tunnelma, rakkaita on halailtu, on nautittu mädit, kalat ja kinkut, kynttilöitä on poltettu, torkahdettu sohvalle kirja sylissä, keitetty riisipuurot, nautittu lumoavasta maisemasta ulkona, kuunneltu narskuvaa lunta jalkojen alla ja katseltu peurojen leikkiä aution talon pihalla. On ihailtu, kun puut nyökkäilevät lumivaipan alla. 


On nukuttu pitkään ja hartaasti, ulkoiltu posket punaiseksi, unohdettu arki ja kiire, sytytetty takkaan tuli ja tuijotettu sitä, pelattu lasten kanssa uusia korttipelejä, syöty suklaata ja kakkua, silitelty kissaa, avattu paketteja, puettu jalkaan uudet villasukat, juotu punaviiniä. On kuunneltu joulukonserttia tyttären soittamana. On nautittu joulumusiikista Whamistä Frank Sinatraan. On saunottu ja tehty lumienkeleitä. On tutkittu minne jouluhiiri on tänä vuonna kuusessa piiloutunut. Keitelty jouluglögiä ja maisteltu juustot ja piparit.  Parasta tässä kaikessa on se, että olemme saaneet viettää aikaa rakkaidemme kanssa. Nautittu yksinkertaisista asioista kiireettömästi. Sehän tässä kaikessa on parasta -juuri nyt. 

Hyvää joulupäivän iltaa! 6 kommenttia:

 1. Ihanan jouluisia kuvia ja hieno sää!

  VastaaPoista
 2. Joulu <3 Ja vielä se jatkuu, jos sille järjestää vähän mielentilaa... Aivan ihania tunnelmia olit taas tallentanut. Olen niin kitollinen, että saimme lumisen ja pikkuisen pakkasen raikastaman joulun!

  Mukavia kotoiluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen myös niin kiitollinen ja onnellinen tuosta lumesta ja auringosta! Se on siis niin parasta! Hyviä kotoiluhetkiä myös teille sinne!

   Poista
 3. Voi miten kauniita, jouluisia tunnelmakuvia! Nyt nautitaan kiireettömyydestä, rakkaittemme seurasta sekä ulkoilusta tuossa todella upeassa talvisäässä. Mukavaa joulunaikaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ulkoiluhetkiä myös sinne, sää on todellakin suosinut joulun ajan ulkoilua!

   Poista