Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Tapahtui viikolla

Viikko sujui keväisissä merkeissä. Onnistuin viikon aikana käymään kaksi kertaa ulkona lounaalla. Toisella kerralla tapasin sielunsiskoani terapiatunnin merkeissä Haukilahden paviljongissa ja toisella kerralla tapasin vanhaa ystävääni café Ursulassa. Kävelimme takaisin lounaalta yhdessä Kaivopuiston läpi, ihastelimme upeita Rhodoja ja otimme teinien tapaan meistä yhdessä selfien Rhodojen edustalla. Kyllä meitä nauratti, kun siellä poseeraasimme kaulakkain. Armahdan ystävääni ja jätän meidän salaisen kuvan julkaisematta. Sosiaalisessa mielessä viikko oli todella onnistunut. Sen kruunasi vielä tänään pitkä puhelu rakkaan lapsuudenystäväni kanssa. Olin tullut töistä ja istahtanut ulos aurinkotuoliin, kun hän soitti. Että hän osasikin soittaa sopivalla hetkellä!  
Tyttärieni kevätjuhla vaatteita ja kenkiä etsittiin kissojen ja koirien kanssa kahtena iltana. Tuli istuttua muutaman sovituskopin edustalla. Uskon, että te kenellä on tyttäriä ymmärrätte homman raskauden. Se ei ole mitään lastenleikkiä. 


Join aamukahvia sinnikkäästi vapaapäivien aamuina ulkona. Untuvatakki ja Uggit sekä lämmin huopa olivat tarpeen. Kissapoika nautti kahvihetkistämme. 


Vene laskettiin perjantaina vesille ja huoltotyöt alkavat olla kuulemma sillä mallilla, että voisin pian tehdä sinne sisustushyökkäyksen. Kiitos tästä miehelleni. Kunhan töiltäni kerkiäisin, niin menen laittamaan kesäkotimme kuntoon.  

Toin perheelle tuliaisia Kööpenhaminasta. Lagkagehusetin viinerit ovat vertaansa vailla. 


Kevätjuhlat on juhlittu, suvivirret laulettu, ylioppilasjuhlat iloittu, kuohuviinit juotu ja kakut syöty. Lapsilla on kesäloma!  Kävimme erään rakkaan ylioppilaspojan juhlissa. Olen tuntenut tämän pojan kolmevuotiaasta lähtien. Silloin hän kommentoi minulle tullessani kotiin, että tädillä on hyvät sääret. Eihän tällaisesta pojasta voi olla pitämättä! 

Nauratti hieman, kun perheemme palasi näistä juhlista (Töölössä), kun automme ovet olivat jääneet sepposen selälleen auki, innoissamme kun juhliin lähdimme. Sitä paitsi eihän me maalaiset espoolaiset ymmärretä, että autonovet tulee sulkea, kun ei meillä Espoossa ovia nyt niin tarvitse sulkea ;-)   


Kotona luin lasten todistuksia ja huokailin ylpeän äidin tavoin. Olen kiitollinen ja onnellinen siitä, että nuorin tyttäreni mainitsee matematiikan lempiaineekseen ja vanhin tyttäreni loistaa niin matematiikassa, fysiikassa kuin kemiassakin. Poikani on loistava delegoimaan koulutyönsä pikkusiskolle ja naurattaa tyttöjä. Hyvä oli hänenkin todistuksensa, työmäärään nähden jopa loistava. 


Ensimmäiset kedonkukat on poimittu ruokapöydälle. Siivouspäivän eli -illan kunniaksi. 


Aurinkoista kesäkuuta ja hyvää alkavaa viikkoa! 6 kommenttia:

 1. Mukavaa kesää sinullekin! Tuo tyttöjen aherrus ja poikien rento ote kouluun voisivat joskus yhdistyä. Rennolla aherruksella koulussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Voisivat hieman ottaa oppia toisistaan.

   Poista
 2. Kuva pojasta puussa on todella kiva, hänen kesäloma alkoi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hänellä tuo "kesäloma" on oikeastaan aina ;-)

   Poista
 3. "Muutaman" sovituskopin edustalla aikaa viettäneenä tiedän että leikki on kaukana siitä hommasta ;) Kauan kaipaamamme kesä on nyt vihdoinkin alkanut ja kiva kuulla että nyt on teidänkin vene vesillä ja kohta pääset sisustuspuuhiin :) Ihanaa alkanutta kesäkuun viikkoa sinulle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivaa viikkoa myös sinne! Näin se on, että sovituskopista toiseen puuha ei paljon naurata ja sitä ei noin vain jätetä kesken ;-)

   Poista