Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 26. toukokuuta 2014

Sitten kesällä

Se on kuulkaas nyt tässä, se kesä! Nyt on kiire nauttia kesästä, sillä loppuviikoksi lupailevat kylmää säätä ja lumisadetta. Eilen vietimme iltaa ystäviemme luona. Kutsu tuli aivan ex-tempore hienon sään innoittamana, lastemme purjehduskisojen päätteeksi. Niin täällä on pakko kesäisin toimia, nauttia jokaisesta avautuvasta mahdollisuudesta, hyödyntää jokainen aurinkoinen ilta ja lämpenevä aamu. 
Pitää vain hengittää, luottaa, päästää irti, antaa mennä ja katsoa mitä tapahtuu.  
Minulla oli takana neljä raskasta ja hikistä työpäivää. Oli aivan ihana istahtaa niiden päätteeksi tänne valmiiseen pöytään ja saada käteensä lasillinen kylmää kuohuvaa ja märkä koirakuono kainaloonsa.  Ihmetellä, miten lapset tarkenevat pulikoida meressä, maistella herkullista sitruunapastaa jättirapujen kanssa katsella taivaanrannassa nousevia kuumailmapalloja, nauraa maailman hauskimmalle jälkiruualle ja kummastella miten Mynämäen lukio pärjää lukiovertailussa vuodesta toiseen. Onni on omistaa ihania ystäviä! 


Nautinnollisia kesäiltoja kaikille ja kiitos rakkaat ystävät! 


4 kommenttia:

 1. Kesä todella tulla tupsahti ihan puuntakaa =D ja tänään tuntuu että yhtä nopeasti se meni ohi! Jännittävää säiden vaihtelua kerrassaan. Aivan upeita kesäisiä tunnelmia olit saanut vangittua valokuviisi. Ihanaa kesää teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä todellakin tuli rymisten ja hävisi salaa yön aikana. Kesätunnelma oli kuvausiltana niin käsinkosketeltavissa, että pakkohan se oli ikuistaa. Ihanaa alkavaa kesää myös teidän perheelle!

   Poista
 2. Tunnelmallisen hilpeä tunnelma. Vaikka nyt kylmenikin, on se väliaikaisesti sillä kesä on vasta alkamassa Jipii :-D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sitä hilpeää kesän jatko-osaa odotellessa.

   Poista