Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Suuri kulttuuritapahtuma

Nuorimman tyttären pianokonsertti / kevätjuhla järjestettiin kotonamme. Olemme onnekkaasti löytäneet piano-opettajan, joka käy kotonamme kerran viikossa ja kahdella naapurillamme samalla käynnillä. Esiintyjinä tässä suuressa kulttuuritapahtumassa oli nämä kolme lasta ja kuulijoina kaikki naapurimme. Ennen esitystä oli harjoiteltu rutkasti ja kenraaliharjoitus pidettiin naapurissa ennen varsinaista esitystä. Tyttäreni ohjelmanumerot olivat Ystävyys, Kummitustalo ja Merellä. Tuo Ystävyys on niin kaunis kappale, että se saa minut lähes kyyneliin. 
Tarjosin pieniä suolaisia coctailpaloja. Tässä niiden nimikyltit odottamassa.  


Mansikoilla ja vaahtokarkeilla saatiin suut makeaksi. 
Laitilan Wirvoitusjuomia lapsille ja kuohuvaa aikuisille. 


Lopuksi me aikuisetkin pääsimme laulamaan ja soittamaan kitaraa. Opettaja soitti pianoa. "Doris, doris sä veit mun sydämen..." 


Iloiset pianistit ja taitava opettaja konsertin jälkeen! 

Tuokoon viikonloppu mukanaan paljon iloista musiikkia ja auringonpaistetta!   


7 kommenttia:

 1. Kauniin tilaisuuden olit järjestänytja kiva että lapset pääsivät esiintymään, se on ilon jakamista. Minulla on muuten ihan samanlainen samppanja-cooleri ja se tosiaan sopii hyvin pikkupullojen jäähdyttelyyn ja tarjoiluun. Tuo kynttilähurrikaani on myös aivan ihana! Se on vilahtanut kuvissa joskus aiemminkin ja ihastun siihen joka kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, että lasten esiintyminen oli tärkeää sekä heille itselleen että meille vanhemmille. Cooleri on ollut täälläkin kovassa käytössä ;-) Kynttilähurrikaani on myös minun suuri suosikki. Minulla oli niitä kaksi kappaletta, kunnes kissapoika kerran yhtenä yönä villiintyi täydellisesti poikani saapuessa matkalta kotiin. Kissa toimi hurrikaanin tavoin ja rikkoi toisen lyhtyni. Onneksi sain noin viikko sitten hankittua tilalle uuden!

   Poista
 2. Oi, miten kiva konsertti teillä ollut ja kauniin tunnelmallista kattauksessa. Kiva, kun on kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli ilo kuulla miten pikku pianistit ovat kehittyneet! Ihana, kun on kesä!

   Poista
 3. Voi miten kauniin ja tunnelmallisen tilaisuuden olit järjestänyt. Itseni tuntien, voin vannoa, että olisin herkistynyt kyyneliin esityksen aikana. Ihana, ikimuistettava konsertti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin herkistyin, mutta se oli jo aiemmin. Eräänä iltana, kun päivä ei ollut mennyt aivan onnellisesti ja tyttäreni soitti tuon ystävyys kappaleen. Kyynelhän siinä tuli silmäkulmaan ja pala kurkkuun. Ikimuistoisia hetkiä todellakin!

   Poista