Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Tapahtui viikolla

Viikko alkoi työmatkalla Amsterdamissa. Maanantain päätteeksi juoksin lenkin lähimaastossa. Juokseminen Alankomaissa on aika mukavaa, kun ylämäkiä ei ole ja ilma oli juoksemiseen juuri sopiva noin +10 astetta. Visualistille juoksureittini oli myös kiitollinen, sillä alueella oli ihania omakotitaloja vierivieressä. En malttanut lopettaa, koska halusin nähdä aina seuraavan talon ja sen kauniisti laitetun pihapiirin. Pihat ovat todella viimeisteltyjä. Otan niistä joskus tänne kuvia, juostessa se ei onnistunut. Huoneeseen palattuani olin hikinen ja todella nälkäinen. Tilasin huonepalvelusta ruokaa ja kävin suihkussa. Olen yrittänyt taas kiinnittää huomiota siihen, että mitä sitä suuhunsa laittaa. En ole koskaan ollut orjallinen ruuan tai liikunnan suhteen, mutta huomaan, että voin paremmin, jos syön terveellisemmin. Yritän myös juoda enemmän vettä. Televisiota katsellessa ja syödessä tulin juoneeksi huomaamattani litran kivennäisvettä. 


Juoksulenkillä nappaamani kukka päätyi taas hotellihuoneeseeni. 


Keskellä viikkoa olleet vapaapäivät kuluivat tennisvalmennuksessa ja lenkillä. 
Lisäksi ehdin käydä ystäväni I:n kanssa lounaalla ja saimme puida molemmat itsellemme tärkeitä asioita. Sain häneltä taas monta hyvää ideaa. 

Kokoonnuimme jälleen Lady Sail tapahtuman suunnittelun puitteissa pursiseurallamme. 
Olemme päässet jo näin pitkälle: 


Tapahtuma järjestetään siis la 23.8.2014. 
Paikka ESF, Espoon Soukanniemi
Aika: klo 10.00 kipparikokous ja aamukahvit
klo 11.30 Ensimmäinen lähtö
Kilpailun jälkeen on mahdollisuus nauttia lounasta Paven saaristoravintolassa. 

 Ilmoittautuminen aukeaa ESF:n kotisivuilla huhtikuussa. 
Tervetuloa mukaan! Yllättäin huomasin, että vaatekaapissani ei ole mitään päällepantavaa. Hain vaatekaupasta sovitukseen housuja. Jatkoon pääsivät Marco Polon valkoiset farkut ja Tommy Hilfigerin punaiset farkut. Jatkoon pääsi myös Marco Polon musta neule. En mielelläni käy vaateostoksilla, vaan pyrin nykyään ostamaan valmiita vaatekokonaisuuksia muutaman kerrallaan ja pidän sitten niitä. Juttelin äitini kanssa puhelimessa ja hän halusi kustantaa toiset housut minulle. Se oli iloinen yllätys! 
Olen värirajoitteinen. Päädyn yleensä aina beigenvärisiin, mustiin tai valkoisiin vaatteisiin. Punainen on ainoa väri, jossa tiedän viihtyväni pidempään kuin pari päivää. Se on minulle voimaväri. Koen olevani aina punaisessa vaatteessa energinen ja reipas. Kukapa ei sellainen haluaisi olla?  

Lapset olivat kesätossuja vailla, joten niitäkin piti metsästää. Perjantain vapaapäivän pyhitin Vantaan asuntomessuasunnon suunnitteluun. Laattoja ja lautalattioita sekä huonekaluja jahdatessa kului perjantain vapaa. Tämä laatta ei todennäköisesti tule Vantaan kohteeseen, mutta ihastuin siihen niin, että johonkin kohteeseen se tulee takuuvarmasti. 


Herra kissa oli ollut katutappelussa ja oli lääkärikäynnin jälkeen hieman "kynitty", kun haavat oli puhdistettu ja karvat leikattu. Rokotuksetkin oli annettu ja kaveri sirutettu.  
Ensi viikon tiistaille saimme hänelle varattua leikkausajan. Toivottavasti leikkaus hieman rauhoittaa herran tappeluhaluja. 
Eilinen koko päivä meni päivystäessä, mutta mikäs siinä kun aurinko paistoi ja tytär leipoi kauden ensimmäisen raparperipiiraan. Saatoin istua terassilla aurinkotuolissa puhelin kädessä ja nauttia kahvia ja rapaperipiirasta. 

Aamulla mieheni kyseli, että haluanko aamukahvini sänkyyn. Vanhin tytär teki amerikkalaisia pannukakkuja, joita poikani tarjoili sänkyyn siirapin kera. Kyllä kelpasi  sunnuntaita aloitella Hesari kädessä. Päivystän tänääkin koko päivän. Taidan katsoa netistä "Tervetuloa kotiin" ja mennä sitten siivoamaan pihaa kevätkuntoon. Pidetään peukut pystyssä, että puhelimeni ei soi. 

Rauhaisaa sunnuntaita kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti