Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Tapahtui viikolla

Keräilen tähän viime viikon tapahtumat näin maanantai illan ratoksi. Olen hyvin tyytyväinen, että jokin keväinen urheilukärpänen on puraissut minua. Kaivoin alkuviikosta innoissani taas fillarin esiin ja maanantaina ihmettelin, että onko koko fillari muuttunut painavammaksi. Niin raskaalta se ensimmäinen lenkkini talven jälkeen tuntui. 


 Panostan vapaapäivinä urheilun lisäksi hyvään ruokaan. Niin teimme myös maanantaina, söimme yhdessä koko perhe alkuruuista mutakakkuihin.
Nautin suuresti, kun saan koko perheen pöydän ääreen nautiskelemaan kaikessa rauhassa. 


Vapaapäivien arjen ylellisyyttä on kiireettömät aamut. Se päämäärätön kuljeskelu kahvikuppi kädessä. Se vapaus istua katsomaan sisustusohjelmaa netistä sänkyyn, jos siltä tuntuu tai vain tuijotella ulos. Tässä kuvassa mun arkiaamujen aamukahviseura.  Tiistaina oli hitaus ja rauhallisuus poissa. Puhelin soi päivystykseni kunniaksi klo 4.25 aamulla ja tunnin kuluttua olin lentokentällä tukka ponnarilla jo menossa Tukholmaan. 

Iltapäivän fillarilenkki sujui myös nopeampaa tahtia ja vaivattomammin kuin maanantain lenkki. 

Keskiviikkona päätimme mieheni kanssa hyödyntää lasten treeniajan kävelemällä 1,5h lenkin. Oli vaihteeksi kiva kävellä jossakin muualla, kuin kodin lähellä. Virkistää kummasti, kun menee uusiin paikkoihin, vaikka ihan kotikaupungissa. 


Edellisellä viikolla Kööpenhaminasta tuomani ranskalaiset tulppaanit ilahduttivat minua koko viikon. Tuollaiset pitkävartiset nuokkuvat tulppaanit ovat aika kivoja välillä.


Torstain tennistunnilla saimme valmentajamme viime hetken vinkkejä ja treeniä kisoihin. 

Perjantaina ja lauantaina katsoimme lasten kanssa Voice of Finland. Lauantaina olin tenniskisoissa, kuten täällä aiemmin kerroin. Yksi jännittävä kynnys on taas ylitetty, nyt voin mennä toistekin kisoihin. Siellä oli hauskaa! Eräs pelikaverini päätti ihanasti yllättäin palkita minut kuohuviinipullolla, koska olin suostunut lähtemään hänen kanssaan kisoihin. Ihana yllätys, jonka hän autonperästään kaivoi kisojen jälkeen.


Kisojen jälkeen korkkasin kuoharipulloni, puin untuvatakin päälle ja laitoin Weberin tulille. Hieman lunta maassa, mutta meillä on nyt grillikausi alkanut!   

Eilen saavuin tänne Amsterdamiin ja jatkoin urheilulinjalla. Kirmasin työpäivän jälkeen lenkille ja sieltä salille. Hotellilla on suuri kuntosali, jossa on ikkunoita kolmeen suuntaan. Sali on sunnuntaisin ainoastaan hotellivieraiden käytössä. Oli aika luxusta saada treenata isolla aurinkoisella salilla kaksin yhden työkaverin kanssa. Ei ollut jonoa laitteisiin ja musiikki oli omaan makuun.Täällä Amsterdamissa on keväistä +10 astetta ja kukat kukkivat. Sporttista viikkoa kaikille! 


  8 kommenttia:

 1. Olipa hieno viikko :)
  Onnittelut ensikisojen mukavasta sujumisesta, ihan mahtavaa! Ja kiitos toivotuksesta, sporttinen viikkoni alkaa juuri nyt, kun pääsen tämän uuden ja vähemmän rajoittavan käsilastan kanssa kävelylenkille merenrantaan. Valoisia päiviä omalle sporttiselle viikollesi!

  VastaaPoista
 2. Jälleen ihana kuvanojatuoimatka! Näitä sinun kuvia on aina ihana katsella. Ja onnea kisoista, mahtavan yllätyksen oli ystäväsi tehnyt, hieno huomion osoitus sinulle!

  VastaaPoista
 3. Oi, olisinpa urheilullinen edes vähän, mutta kun ei... viikkosi vaikutti hyvältä viikolta ja vaikutat niin positiiviselta ja aktiiviselta naiselta. Hurjan kiva postaus! Amsterdam on yksi lempikaupunkini, voisin muuttaa sinne joksikin aikaa :-)) Mukavaa loppuviikkoa!
  XX

  VastaaPoista
 4. Sinulla on niin paljon muita avuja, että ei tarvitse olla liikkuvaa sorttia. Tämä täti taas on levoton sielu, jonka pitäisi olla koko ajan liikkeessä johonkin suuntaan ;-) Amsterdam on kiva kaupunki, katselen aina kiinnostuneena ihmisten taloja ja asuntoja (joihin näkee hyvin kadulta sisälle, kun kukaan ei käytä verhoja). Ne vaikuttavan olevan kaikki hyvin kauniita, ikkunoilla kukkivine orkideoineen. Kivaa loppuviikkoa myös sinne suunnalle!

  VastaaPoista
 5. Löysin blogisi tässä pari päivää sitten ja luin heti alusta alkaen läpi! Aivan ihana blogi sinulla! Tykkään niin upeista kuvistasi ja positiivisesta elämänasenteesta. Mahtavaa! :) Jään ehdottomasti seuraamaan!

  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja tervetuloa seuraamaan!

   Poista