Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Haamuja rannassa

Kävin tänään pikaisesti rannassa työpäiväni jälkeen. Oli vain pakko saada raitista meri-ilmaa! Niin ja rannassa oli jo koko muu perheemme. Rannassa tohinaa riitti aivan kuin isommassakin muurahaispesässä. Nämä kaikki haamut ovat kohta poissa...Oma "esikoislapsemme" on saanut jo talvitakin päältään. 
Ennen vesillelaskua ja ensimmäistä purjehdusta riittää vielä paljon hommaa.
Mainitakseni hommista muutamia; peräsimen korjaus, maston nosto, purjeiden paikalleen laittaminen, veneen siivous, patjojen ja muiden tarvikkeiden siirtäminen autotallista veneelle. 


Olen etsiskellyt kotoa jokusen päivän purjehdusvaatteitani. Ne onneksi löytyi tänään veneeltä. Hyvin olivat talvehtineet sielläkin. Miksihän ne sinne olivat jääneet? Olimme kuitenkin tyhjentäneet veneen muuten kaikista tavaroista! 

Ihanaa luvassa hyvää säätä ja minulla vapaapäiviä! jippii! 
Hyviä päiviä myös teille! 

2 kommenttia:

 1. Ihana purjehdusblogi! Minähän liityin lukijaksi:-). Bongasin sinut Tuulta ja Tyrskyjä-blogista. Tervetuloa vierailulle Purjeen viemää-blogiini: http://purjein.blogspot.fi/

  Ihanaa purjehduskesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja tervetuloa lukijaksi! Kirjoittelen täällä päiväkirja tyyppisesti elämästäni muutakin kuin purjehdusta. Jutut ovat kaikkea maalta, mereltä ja ilmasta. Kesällä perheemme elämä pyörii paljon juuri purjehduksen parissa. Purjeen viemää -blogin aamiaiskuvat saivat minut heti kaipaamaan niin vesille. Ihana tunnelma niissä kuvissa! Toivottavasti saamme veneemme huomenna veteen!
   Hyviä tuulia ja aurinkoista kesää myös sinulle!

   Poista