Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

lauantai 17. kesäkuuta 2017

Tapahtui viime viikolla

Suurin osa elämästäni on mennyt ilman varsinaista lounastaukoa. Kun on syöty milloin on ehditty ja missä on sattunut ja mitä käteen on tarttunut niin osaa arvostaa nykyisen työni oikeita lounastaukoja. Toistaiseksi en ole kokenut pahaa maanantai ahdistustakaan, vaikka täytyy rehellisyyden nimissä myöntää, että onhan perjantai mukavampi kuin maanantai :-)

Tapaan työssäni paljon ihmisiä, mutta istun myös koneen ääressä ahertaen. 

Torstain tennis valmennustuntini on kesätauolla. Otimme tenniskavereidemme kanssa tiistaille vaikiovuoron ulkokentälle, kuten viime kesänäkin. Olimme tiistaina pelaamassa kälyni kanssa kaksin. 

Torstaina olimme varanneet pienryhmä ratsastuksen aiheena maapuomit. Minä sain tunnille hevosen, joka oli minulle aivan uusi tuttavuus, mutta ihana sellainen. 


Tunnista tuli yksi parhaista ever. Aloitimme hyvin rauhallisesti, mutta lopputunnista vauhtiakin oli ihan reippaasti ja sekä hevoset että me ratsastajat olimme aivan innoissamme.  Ratsastusopettajani sanoin: "kaikissa meissä asuu pieni estehyppääjä, mutta toisilla sen esiin tuleminen vie kauemman aikaa".


Perjantaina työviikon päätteksi olin lasilliseni ansainnut. 


Lauantaina olin varannut erään ratsastuskaverini kanssa yksityistunnin -aiheena istunta. 
Saimme molemmat ratsastaa vuorotellen liinassa. Olipa opettavainen kokemus. 
Tämä kuva on loppukäynneistä. 


 Iltapäivällä anoppini tuli meille syömään. Grillailimme kalaa ja jälkkäriksi olin leiponut
Brita-kakun. 


Sunnuntaina päätimme purjehtia mieheni kanssa katsomaan vanhimman tyttäreni Laser-kisoja. Tämä olikin kylmän alkukesän vuoksi kesän ensimmäinen purjehdus veneellämme.Kuten yleensäkin Suomessa purjehtiessa, olin ottanut varoiksi mukaan villapaidan, kevytuntuvatakin, purjehdustakin, verkkarihousut, purjehdushousut villasukat sekä pipon ja hanskat. Ennen kotisatamaan saapumista oli minulla nämä kaikki vaatteet päällä ja kiittelin itseäni siitä, että varavaatetta oli matkassa mukana. 


Lämmöt sain päälle vasta illan ratsastustunnillani täysveriristeytyksellä puomeja ratsastaen. Ratsastusmielessä aivan loistoviikko, kun sain ratsastaa kolmena päivänä. Mielelläni tekin näin joka viikko, jos tuo kukkaro antaisi myöden :-)  
Että sellainen viikko viime viikolla ja huomennahan on tämäkin viikko jo taas takanapäin. Mihin tämä aika rientää? 
Hyvää viikonloppua! 


 


 


 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti