Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

maanantai 29. toukokuuta 2017

Tapahtui viikolla

Maanantai Huh miten kiva viikko onkaan takana! Maanantaina olin vielä aivan pyörryksissä meidän hevostelu sunnuntaista. Selviydyin päivästä yh-äitinä miehen ollessa jälleen työmatkalla. Join perinteiset päiväkahvit terassilla tullessani töistä ja ruokakaupasta.

Tiistai aamuna oli hilpeys poissa. Herätys 04.50 ja autossa ajellessani kentälle kuuntelin surullisia uutisia Manchesterin tapahtumista. Lensimme Manchesteriin kuitenkin normaaliin tapaan, tunnelma koneessa oli aika alakuloinen. Kaikki muu julkinen liikenne paikan päällä pysähdyksissä, paitsi lentoliikenne. 

" We live on such a beautiful planet but in such an ugly world".  

Keskiviikkona tallillamme järjestetiin illalla Senior Derby estekilpailut. Yhtenä osallistujana oli eräs ihana ratsastusryhmäläiseni, joten meidänhän oli pakko mennä paikan päälle kannustamaan (lue jännittämään). Aurinko paistoi ja paikalla oli kuohuviinitarjoilu ja kaiken kukkuraksi hänen ja kaikkien muidenkin kisat menivät todella mallikkaasti. 
Hänellä oli hevosena Kylli (se ihana, jolla minäkin sain viimeksi hypätä ristikoita). 


Tässä sitä haavetta kerrakseen; oppia hypäämään Kyllillä tuollaisia esteitä. Oikeastaan kai pitäisi sanoa haaveen sijaan tavoitetta, sillä olen jo ilmoittautunut kesäksi kahdelle estehyppykurssille ;-) Niin ja nyt jo jännittää. 

Torstaina aloitin aamun reippaalla aamulenkillä ja sitten oli nuorisomme vuoro kisailla esteitä. Tyttäreni osallistui uuteen luokkaan, joka oli 70cm. 

Eiliset kuohuviinit olivat vaihtuneet pillimehuihin ja karkkipusseihin, mutta hypyt sujuivat yhtä hienosti!    


Perjantaina oli myös vapaapäiväni, mutta jouduin heräämään aamulla heittämään nuorison kouluun, koska mieheni oli yhä työmatkalla. 

Päätin kääntää tämän voitokseni. Lähdin siis ystävän kanssa aamukahville Ekbergille, kun kerta piti herätä niin aikaisin. Tästä hullunhauskasta päivästä lisää sitten toisen kerran. Mieskin palasi illalla kotiin. 


Lauantaina menimme samaisen ystäväni kanssa hävittämään nurkkiin kertyneitä vaatekasoja Hietsun kirppikselle. Päivä oli varsin mukava, mutta tuotto ei rahallisesti häävi, sillä emme olleet huomanneet, että oli Siivouspäivä ja kirppareita kaupunki täynnä. 


Lounaan söin Hietsun hallin Le Marche ravintolassa. Voin lämpimästi suositella heidän maalaissalaattiaan, jossa oli maailman maukkain kastike ja murea ja maukas kana. Nam. 
Paikan rento ranskalainen tunnelma viehätti minua, tuli jotenkin kotoisa olo.  

Sunnuntaiana vanhempani poikkesivat käymään. Kävimme myös veljeni ja hänen vaimonsa ja koiran rakenteilla olevalla talolla. Hieno siitä tulee! Nauratti heidän koira, joka kuolasi uudet keittiökaapit mansikoita kerjätessään ;-) 

Äitini oli onnessaan, kun näki taas lapsenlapsensa. 

 Leivoin mutakakun ja kävin ratsastamassa. Sunday Fun.

 
Siinä se viikko. Hyvää alkanutta uutta viikkoa kaikille! Pyritään tekemään tästäkin viikosta hyvä sellainen. Minunkin migreeninpoikanen toivottavsti huomiseksi jo tiessään. 

 
 


 
  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti