Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 22. marraskuuta 2016

Tapahtui viikolla -viikonlopusta viikonloppuun

Viikko oli ollut jälleen hektinen, oli ollut lumisateen myöhästyttämiä lentoja, menetettyjä jatkoyhteyksiä, loputonta pahoittelua, varhaisen välittämisen keskusteluja, lumisissa olosuhteissa ajamista ruuhkissa töihin ja takaisin ja sitten tämä kaiken alleen peittämä pimeys. Lisätään tuohon vielä yhden päivän karmea migreeni, niin perjantai oli enemmän kuin odotettu kaveri. Kääriydyimme mieheni kanssa aikaisin peiton alle, katsoimme yhteistä espanjalaista sarjaamme (Gran Hotel). Taisimme molemmat nukahtaa ennen jakson päättymistä.


Lauantaina meidät oli kutsuttu ystävämme syntymäpäiville. Lähdimme mieheni kanssa ostamaan hänelle kirjaa lahjaksi Helsingin Akateemisesta. Mukaan otimme anoppini ja kävimme yhdessä kahvilla. 

 Iltani meni ystävämme synttäreillä. Sankarin vaimo oli järjestänyt miehelleen yllätys syntymäpäivät. Mikä niissä onkaan aina niin hauskaa? Kaveri tulee tennistunniltaan aivan täysin tietämättömänä, kunnes ystävät tulevat nurkan takaa ja alkavat laulamaan. 
Hauska ilta, kuten heidän luonaan on aina! 

Aamulla valmistin isänpäivä aamiaisen ja lähetin kukkalähetyksen omalle isälleni. 


Isänpäivän sunnuntai meni muuten tallilla, sillä tyttäreni osallistui esteratsastuskilpailuihin ja minulla oli illalla ratsastustuntini. 

Tyttäreni poni oli tämä sama, joka oli viime kisoissakin, mutta nyt hän hyppäsi 60cm esteet ristikon sijaan. Oma tuntini sujui vauhdikkaasti tällä reippaalla suomenhevosella. 


Maanantaina saimme nauttia vielä tuosta ihanasta lumisesta säästä. Lähdinkin innoissani työpäivän jälkeen ulos lenkille. 

Alkuviikko meni muuten aika usvassa. Lumet suli ja pimeys lisääntyi. Torstaina kävin ensin Genevessä ja illalla olin tennistunnillani. Muut illat taisivat mennä lähinnä lasten taksina toimiessa ja ruokaa laitellessa.

Perjantaina olin jälleen tässä mielentilassa: "In desperate need of a full body massage, 4 days of sleep and a trip to the Bahamas."

Hain siis lisää aamukahvia ennen töihin menoa. 


Lauantai meni kierrätystavaroiden sortteeraamisessa, ulkoillessa, siivotessa, ruokakaupassa ja kukkakaupassa.
Illalla pidimme perheen Raclette-illan. 


Asensin pihaan yhdet jouluvalot. Ei kai tuolta joululta voi välttyä, vaikka valoja ei laittaisi. 
Pakko kai yrittää päästä johonkin joulutunnelmaan. 


Olemme ottaneet näköjään tavaksi, että syömme koko perheen yhteisen aamiaisen viikonloppuna. Tällä kertaa minä valmistin sen, joten pekonit unohtuivat, mutta tuoreita hedelmiä ja tuorepuristettua appelsiinimehua oli tarjolla. 

 

Sunnuntai meni (hyvin yllättävää varmasti) tallilla. Ensin osallistuin parin tunnin istuntaluennolle ja illalla sitten ratsastustunnilleni. 

Hevosekseni sain tällä kertaa hevosen, joka on hyvin säikyn luonteensa vuoksi pelottanut minua pitkään. Tänään kohtasin pelkoni ja ratsastin tällä kaverilla. Tyyppi on todella herttainen kaveri muuten. Tässä kuvassa se on tuolla toisessa reunassa, koska pelkää naapuriaan. "Rohkeus ei ole pelon puutetta, vaan pelon hallintaa" -mentaliteetilla siis mentiin tämä tunti. 

  
Mutta nyt nukkumaan, aamulla on aikainen herätys ja lähtö Manchesteriin. 
 

 

 
 
   

15 kommenttia:

 1. Racletten kanssa EI KOSKAAN JUODA PUNAVIINIÄ... ja siihen on syynsä, jonka voit itse selvittää. Samalla kun pörräätte tuossa viereisessä ratsastustilassa, voitko pyrkiä myötävaikuttamaan jotenkin tilan/aitauksien todella epäsiistiin/hoitamattomaan ulkoasuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi, asuessani aikoinaan Ranskassa ja viettäessäni paljon aikaa Sveitsissä opin juomaan punaviiniä racletten seuraksi. Vanha opittu tapa siis. Tarkistin myös Alkon sivuilta, että hekin suosittelevat tiettyjä punaviinejä juuri racletten seuraksi. Ratsastustallin aitoja onkin lähiaikoina paljon uusittu ja maalattu. Tämä ei kylläkään tapahtunut minun myötävaikutuksellani ;-) Hyvää joulunodotusta!

   Poista
 2. Mukava kaikkea puuhaa teillä on ollut. Voi kun minäkin uskaltaisin ratsastaa. Hevoset ovat niin ihania =D. Ihanaa joulunodotusta teidän koko perheelle <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo karvaturvat ovat kyllä tosiaan hurmaavaa seuraa. Ihanaa joulunodotusta myös teidän koko perheelle!

   Poista
 3. Ihania hevosjuttuja, voi tuota toista arkajalkaa <3 Siihen on tultu, että kaksi viikkotuntia riittää just ja just, toinen issikoilla ja toinen isoilla hevosilla. Parasta hommaa ikinä :) ihania ratsastuksia teille! t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin haaveilen toisesta viikkotunnista. Tuo yhtälö minkä sinä olet onnistunut rakentamaan olisi unelma ;-) Ihania ratsastuksia myös sinulle Anna!

   Poista
 4. Heippa! Täällä yritetään sinnitellä ja puurtaa vasten tätä sadetta ja viimaa, mutta hei hyvää tuuriakin ollut - ainakin **jollain**. Kannattaa käydä kurkkaamassa mun blogista ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä tuuri "jollain" olikaan käynyt! Täytyykin kirjoitella siitäkin, kun ehdin. Kivaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 5. Vauhdikasta menoa teillä ja ihanaa kun jaksatte juhlistaa arkea upeilla, yhteisillä ruokahetkillä! ������

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämä yhteiset ruokahetket ovat keino saada koko perhe (lue myös teinit) viettämään aikaa kanssamme. Hyvää alkavaa viikkoa ja joulunodotusta!

   Poista
 6. Tapahtumarikas ja toimelias viikko takana! Tosi mukavalta kuulostaa ja näyttää, paitsi se migreeni. Onneksi se taisi mennä tällä kertaa nopeasti ohitse ♥

  Tulipa tästä postauksestasi paljon ihania muistoja mieleen. Ratsastusta olemme nimittäin mieheni kanssa harrastaneet aikoinaan hyvinkin ahkerasti, sekä myös kaikki neljä tytärtämme. Mieheni esikoispoika on ainoa, jota emme saaneet houkuteltua lajin pariin =D

  Kävimme pienellä, todella viihtyisällä tallilla, jonka ympärillä oli mahtavat maastot, joissa voi tehdä pitkiäkin ratsastusretkiä, sekä järvi, johon oli ihana pulahtaa hikisen ratsastustunnin tai -lenkin jälkeen :) Hevosetkin pääsivät monesti uimaan.... Siellä oli ilo käydä!
  Talli jatkaa toki edelleenkin toimintaansa, mutta me asumme nyt täällä, mistä en ikävä kyllä ole löytänyt lähellekään samantasoista paikkaa / toimintaa.
  No, tytötkin ovat jo aikuisia ja asuvat omillaan, joten minä käyn enää vain silittelemässä hevosia läheisillä talleilla :)

  Ihanaa joulunalusaikaa sinulle ja perheellesi!  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä olet saanut siis viettää elämässäsi paljon aikaa karvakavereiden kanssa. Ehkä joku kaunis päivä palaatte miehenne kanssa ratsaille ;-) Ihanaa joulunodotusta koko perheelle!

   Poista
  2. Eihän sitä koskaan tiedä mitä kaikkea elämä vielä tuo tullessaan :)
   Kiitos ♥

   Poista
 7. ONNEA OLET VOITTANUT MRS JONES BLOGIN ARVONNASSA BALMUIRIN AVIGNON HUIVIN, laitahan minulle meiliä jonna.kivilahti@mrsjones.fi niin saadaan palkinto perille. Jonna/Mrs Jones

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, se on niin ihana! Täytyykin tehdä siitä juttua tännekin, kun kerkeän. Hyvää joulunodotusta sinulle!

   Poista