Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Maanantain pelastus

Eilisen sateisen ja kolean päivän pelastus oli pala porkkanakakkua, joka oli säästynyt sunnuntailta. Piristystä toivat myös afrikan liljat ja neilikat sekä kaikkialla palavat kynttilät. Hyvää oloa ja iloa voi luoda itselleen ja läheisilleen hyvinkin pienillä asioilla. Täydellisen hyvä olo syntyi lämpöisistä kummitädin kutomista villasukista ja höyryvästä capuccinosta, johon lisäsin hiukan kaardemummaa. Illalla lämmitetty sauna ja aikaisin peiton alle kääriytyminen saivat maailman näyttämään taas hieman paremmalta paikalta. Porkkanakakun tein Farmors cafén ohjeen mukaan sunnuntaina. Se maistui kesältä. Kakun päällä kuuluisi olla kehäkukka tai orvokki. Nyt niitä ei kasvanut pihassa. 


Päivän naurut: Patterissa tuttu teksti: ei saa peittää, får icke övertäckas, mutta mitä tehdä kun kissa makaa pitkin pituuttaan lämpöisen patterin päällä ja peittää sen? 


Hyvää (tänään jo aurinkoista) päivää! 

2 kommenttia:

  1. Todella oivallisia hyvän olon elementtejä. Arkeen saa monilla pienillä asioilla luksusta aikaseksi =). Ja hmmm... kissa peittää patterin... eihän toista voi häätä =D. Ihanaa viikkonjatkoa!

    VastaaPoista
  2. No eihän sitä voi häätää, vaikka olisi tulessa kohta koko kissa ja talo ;-) Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista